White



Jag DÖR så snyggt det är med vita trägolv! Vitt överuvudtaget är ju så jäkla fräscht som det kan bli..

No regrets, just love.

Tjatja! Nu är jag äntligen hemma efter ännu en jobbig dag på a-torpskolan. Har just avnjutit lite potatisgratäng och kyckling som min underbara kille så flitit hade lagat. Nu ska han & Jonte snart iväg till verkstan och skruva ihop hans cross som han längtat efter att få göra så länge. Själv ska man pallra sig iväg till solariumet, se tv och läsa ut svenskaboken. Have a very nice evening!!



En suddig bild på mig från Valborgs!

Cosy

Tjenna! Denna helg har minst sagt varit lugnare än vad jag är van, men den har ändå varit riktigt bra. På Fredagen hyrde vi film och hade myskväll. På Lördagen åkte vi kl 10 på morgonen till Piteå och graderade. På hemvägen stannade vi och käkade på en resturang och sedan åkte vi hem. På kvällen for vi hem till Jörgen och drack öl/cider och hade det trevligt. Vid halv tre var vi hemma ungefär! Idag har vi tvättat, ätit hos Robins föräldar, spelat xbox och inget mer. Ikväll äre bigbrother och jag längtar! Undra vem som åker ut ikväll. Tror typ Sara..



Ha en bra kväll!


For you

Vilken årstid är bäst? Sommar!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Sol ute, städad lägenhet, ingen stress.
Vad tycker du mest om hos dig själv? Att jag är social.
Vad är du bra på? prata haha..
Vem älskar du mest på denna jorden? Robin, mina föräldar & syskon, min släkt och mina vänner.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Tillsammans med någon.



- 6 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? Ingen vet allt, men Robin vet mest iaf!
Vem är den roligaste av dina vänner? Vet inte, men jossan har bäst humor iallafall..
Vem är snyggast av dina vänner? Alla är fina på sitt sätt.
Vem är mest partyprisse? Jag själv, eller Jazz skulle jag tro!
Vem är den du helst har filmkväll med? Robin har väldigt bra filmsmak, så det är nog han.
Vem av dina vänner är elakast? Ingen.



- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? Mamma tror jag.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Jadå.
Vem är farligast i din familj? Pappa hehe.
Vem ser roligast ut i din familj? Pappa!
Vem är coolast? Pappa haha!
Har ni något husdjur? Min far har en fågel och that's it.
Mest gemensamt med? Min syrra skulle jag tro.
Underhållningen? Mamma när hon är på flummigt humör.
Sover du oftast med? Ingen i familjen haha.
Roligaste kvällen med familjen? Vet faktiskt inte....



- KÄRLEK
Är du kär just nu? Ja:)
Har du kysst någon idag? Ja, imorse.  
Har du ett förhållande? Yes.
Är du romantisk? Ibland.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? När jag var liten, ja.
Vem sov du senast bredvid? Robin.
Hur gammla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 21 kanske?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nepp
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Spelar ingen roll!


Högt bland molnen

Detta är tredje dagen jag ligger hemma sjuk. I måndags kände jag mig förskyld och gjorde det dumma valet att fara på ett jävla bondgård med klassen på tisdagen. När jag kom hem från bondgården började helvetet. Febern steg till 38.1 grader, snoret rann och halsen gjorde ont. På Ondagen kände jag mig lite bättre, och spenderade hela dagen/kvällen i sängen. Idag känns det helt okej. Jag har ingen feber, men fortfarande ont i halsen. Jag är givetvis hemma idag också, det vore dumt att riskera att bli sjuk nu innan graderingen som är i helgen!


Hairstyles of 2011



Haircode: Silkeslena hollywoodlockar, sidecut, mittmena, slarvig fläta, page, stram hästsvans.


I saw an angel, of that i,m sure


Ännu en superlyckad helg

Hej på er! Tänkte som vanligt berätta lite om helgen.

På fredagen vid 10-tiden satte vi oss i bilen och körde mot Gävle. Vi stannade i Ö-vik och käkade på max, och sen fortsatte vi den långa bilresan. Efter ca 6 timmar var vi framme i Gävle. Jag och Kristiina gick på stan medans Robin och Tero checkade in på hotellet. I Gävle var det jättevarmt och alla gick omkring i shorts och klänningar medans vi hade leggins på oss..

Efter en kort vistelse på stan mötte vi upp Robin och Tero och gick på systembolaget tillsammans. Sen gick vi mot hotellet som låg mitt i stan. Hotellrummet var jättefint med dubbelsäng, platttv, fondvägg, trägolv, badkar osv. Bland de finaste hotellet jag har bott på faktiskt. Efter att vi hade vilat lite började vi göra oss i ordning. När vi var klara gick vi över till Tero och Kristiinas rum där även Mats, Tuula, Oscar, Sitypon och Moa var. Vi drack några cider/öl och traskade sedan mot resturangen vi skulle äta på. När jag kom in på resturangen blev jag chockad. Den var så himla fin och hade hundratals små dioder i taket så att det såg ut som en stjärnhimmel. När vi hade ätit upp den goda maten gick vi till en karaokebar och lyssnade när fulla människor sjöng. Oscar och Moa sjöng också en låt.

På lördagen vaknade vi tidigt och tog oss ett skumbad. Sen fixade vi oss och gick ner och åt frukost. Jag kan efter renna "resa" konstatera att hotellfrukost är tamefan det godaste som finns. När alla var klara checkade vi ut ur hotellet och körde sedan mot sporthallen där karatetävlingen höll till. Efter en heldag i sporthallen kammade vi allafall hem två silver och en guld. När tävlingen var slut körde vi mot Sundsvall och åt på en pizzeria. Sen körde vi raka vägen hem.

På söndagen spenderade vi hela vår dag ute på terassen och soladade och grillade. Ni ska se vilka ränder jag har fått. Helt sjukt. Som vanligt hade jag en toppenhelg!     

Gävle

Godmorgon!

Alldeles strax kommer Robin hem och då åker vi hem till hans föräldrar och sedan raka vägen till Gävle. Kommer ta ca 5-6 timmar (nästan i Stockholm ju) så jag har laddat upp med tidningar. Och sen så tänkte jag passa på att läsa ut svensk-läxa boken "Candide". För er som inte vet så äre en karatetävling i Gävle som jag ska till. Jag är så jäkla taggad, älskar att bo på hotell och vara någon annanstans än Skellefteå. Det är säkert mycket varmare där också så jag har packat ner shorts och t-shirtar så man inte svettas ihjäl!

Ha det så bra, så ses vi när jag kommer hem på söndag :)!


Dessa två snyggingar gör fick mig på lite bättre humör




pull a trigger

Imorse när jag vaknade hörde jag att det regnade ute, och jag måste säga att det faktiskt var riktigt mysigt att ligga under tecket och bara mysa. Men lika mysigt var det inte när jag sen skulle gå till bussen. Mitt nyplattade hår blev förstört och jag var tvungen att sätta upp allt i en ful svans.

När jag kom till skolan fick jag veta att min lektion var inställd. Så just nu sitter jag i bibblan och försöker hitta på saker att fördriva tiden med. Jag har suttit här i en timma och ska sitta här i en timma och 10 minuter till...

Ibland är livet bara för jobbigt. Jag har lust att slänga en bok i någons huvud. Jag vet att jag låter helt invalid nu men jag är som ni förstår är så jäkla frustrerad, irriterad och självmordsbenägen just nu!


Vill ha!

 1.

2.

3.

4.

5.

6.

1. Ginatricot 199:-
2. H&M 399:-
3. Ginatricot 249:-
4. H&M 299:-
5. H&M 299:-
6. Ginatricot 199:-


Min helg

Hej på er mina fina!

Min helg har varit helt underbar, och jag vill inte att den ska ta slut. Men det kommer ju fler helger:)
På fredagen var vi somsagt hos robins föräldrar och käkade gomiddag. Det blev tyvärr ingen badtunna, men inte blev det några sura miner för det inte. Vi bastade och drack mintu + slush med Robins finska släktingar som var på besök. Och även fast jag inte förstod så mycket av det dem sa, så hade vi förjävla skoj:)!

På lördagen steg jag och Robin upp tidigt och gav oss ut på en joggingrunda i skogen. Efter det hämtade vi upp pappa och körde till solbacken och handlade lite smått och gott. Sen körde vi in till stan och käkade en kebab på torgen och jag passade på att gå in på Gina och köpa en tröja för mitt presentkort.
Efter den relativt korta vistelsen på stan åkte vi hem och lagade mat + fixade oss. Eller, Robin satt mest i soffan och chillade medans jag fixade mig hehe. Vid 8-tiden hämtade vi upp Mackan och drog till mammas lägenhet vid balderskolan och förfestade. Nina och Robert kom lite senare också så vi hade en jätte trevlig förfest med melodifestivalen och mammas gamla partyskivor. Vid 11-tiden traskade vi fulla och glada iväg till Mollys och där spenderade vi hela vår kväll. Vi drack, dansade, minglade och hade det jävligt kul. "Den bästa partynatten någonsin" enligt Robin, och jag är nästan beredd på att hålla med. Och nu i efterhand sitter vi och skrattar åt alla sjuka saker som hände där haha. När Mollys stängde drog vi på Subway och köpte en macka var, sen traskade vi hemåt och sov sött i mammas säng:)

Imorse när vi vaknade kände jag mig ganska bakis men lättade under dagen. Jag, mamma och Robin kollade reprisen av mello och skrattade åt de andra ländernas låtar. Riktigt flummiga var vi! Sen åkte jag och Robin och bowlade på bowlingkompaniet med karaten. Och givetvis kom jag 2a, hehe! Sen åkte vi hem till Skelleftehamn och sedan dess har vi bara legat här soffan och chillat. Just nu dricker vi hemmagjort jordgubsslush och äter lite snacks medans vi kollar på hockey. Finland mot Sverige. Robin hejar på Finland och jag på Sverige. Just nu leder Sverige men det kan vända fort då finnarna är sjukt duktiga!

you make me smile

Och så var det äntligen helg. Sitter just nu i soffan och bara chillar, men ska nog börja göra mig klar nu för snart ska vi åka till T & K för plankstek och badtunna.

Ha en bra kväll sötnosar, för det ska minsann jag ha!




pyromaner..

Hej som de säkert redan vet så har det brunnit i ett omklädningsrum här på A-torpskolan. Några elever har självmant åkt till akuten efter att ha fått andningssvårigheter. Lärarna har sagt att alla asmatiker får fara hem, men jag som har astma har än så länge inte kännt av något, och jag har massor med skolarbeten att göra så jag stannar.
Nu har jag hål till tjugo över tolv så jag ska passa på att skriva klart arbete till textkommunikationen. Sen vid halv två har jag ett till hål på ca en timma och då ska jag läsa en bok som är till ett svenska arbete.
Efter skolan ska jag ut och springa i skogen med karaten, och jag är för ovanlighetens skull riktigt taggad. Ha en bra dag!





Du kommer med solsken till mig

Tjenare folket!

Sitter just nu i bibblan och väntar in Jossan och idrottslektionen. 18 +grader ute idag så givetvis är jag lycklig som fan! Fast konditionstest i denna värme kan ju bli sådär, eller vad tror ni?
Efter skolan ska jag till banken och byta en check mot pengar, sen möta upp mamma och ge henne pengarna.. Skulle gärna ta dom själv eftersom jag är fattig som en kyrkråtta. Men lånar man så måste man ge tillbaka, de orden har iaf jag växt upp med.. 

Ni som är lediga idag, njut verkligen av er dag. Ligg ute och sola, det skulle jag gjort! Och ni andra som jobbar eller är på skolan, passa på att gå ut när ni har raster/pauser hejda!


Viva la juicy

Tänkte tipsa om om en ny parfym som doftar alldeles underbart, viva la juicy från Juicy Couture.




OH SHIT



MÅSTE MÅSTE MÅSTE HA DESSA!

*30/4*

                          
Klockan 12 på dagen packade jag och min pojkvän ner cider/öl i påsar, letade fram solstolar och gick ner till Myrängen där omkring 20 personer höll hus. Killarna spelade brännboll medans jag och de andra tjejerna njöt i solen med en cider i handen. Musik spelades och hundar sprang omkring och jagade varandra, vi hade verkligen jätte mysigt! Efter några timmar på Myrängen begav sig alla hemåt för att ordna inför kvällen. Jag hoppade in i duschen och började fixa mig. Efter en beslutsångestattack bestämde jag mig för att ha på mig en vit spetsklänning, leggins och en kort jeansjacka.

Vid femtiden var det dags för grillning. Vi packade då åter ner några cider och öl i påsar + kött, potatissallad och vanlig sallad i påsar och gick ner till grillplatsen. Vid grillplatsen befann sig nästan alla som vi tidigare hade spelat brännboll med. Så det tog lite tid för alla att grilla sitt kött, men det gjorde inget. När vi hade ätit, druckit och skrattat en gick vi upp till Fredde och Jens som hade fest. Ibörjan var festen lite seg eftersom musiken inte riktigt var den bästa. Det var en kille som satt och höll i datorn och vägrade låta någon byta låt. Fast lite senare på kvällen så envisades jag om att få he på Jennifer Lopez - On The Floor och då var festen var igång!

Efter några timmar på festen i Skelleftehamn kände jag, Robin och några till att det var dags för att byta fest. Det var ju trots allt Valborg och det "kryllade" av fester. Så vi ringde efter skjuts och åkte till Örviken där en kompis till Robin hade fest. Det var väldigt mycket folk på festen, och det gick knappt att röra sig inne i huset så vi + några andra satt mestandels ute i deras inglasning där det var svalare och lugnare. Då och då gick dock jag och Jazz in och shakade loss på "dansgolvet" haha, det var riktigt roligt!
Vid 3-tiden var vi helt slut och bestämde oss för att ringa efter skjuts hem. När vi änltigen var hemma kröp vi ner i sängen och somnade dirket. Det var min Valborg det :)


accessories is the shit

Otroligt snygga smycken från H&M!






keep it together

Hejhej! Sitter just nu och lyssnar på P!nk - Fucking Perfect, den är riktigt bra och jag kan inte sluta lyssna, haha. Snart ska jag gå ner till bussen och åka mot a-torp. Skola 10.00 - 16.00 idag och jag är så som vanligt så otaggad som man kan bli på det. Men, det är bara att bita ihop och pallra sig iväg.
Efter skolan ska jag iallafall göra nått kul. Jag ska nämligen se teater - 3ornas slutproduktionsteater på Nordanå med mamma, pappa, kristiina, mormor osv:) 

Oj, såg föresten att jag har glömt att berätta om min valborg (som var kung) här på bloggen. Det får bli i nästa inlägg, för nu måste jag springaaaa!





RSS 2.0