En hektisk dag

Oj vilken dag, är helt slut!

Imorse var jag och Robin på vårat karate årsmöte och lyssnade på när ordförande, vilket är Robins pappa babblade i 1 och en halv timma.

Sen var det tänkt att jag skulle spendera resten av dagen i soffan, men där hann jag bara ligga i nån timma tills mamma ringde och frågade om jag ville med och fika/äta på Stigs. Och självklart ville jag det, så hon & min syrra kom och hämtade mig. Efter den goda salladen på Stigs for jag till Solbacken och köpte:

*Shampo 
*Balsam 
*Hårspray
*Ansiktsvatten
*Mineral foundation
*Pinnkam
*Pincett






Myshelg

Helloooo :)

Gårkvällen var hur mysig som helst. Min fina kille och jag åt först på resturang, och sen åkte vi förbi J & J och var sociala med dem ett tag.

Idag klockan 11 ska vi köra skoter till Örviken och kolla på en veteran skotertävling. Och ikväll är vi hundvakt, så då blire att titta på melodifestivalen och bara mysa, passar mig perfekt :)

Hoppas ni får en fin dag!



full, glad och skelögd - Kan det bli bättre;)?

tralalala

God morgon!

Idag är jag glad. Torsdagar är för mig den bästa veckodagen eftersom att jag + några till i klassen slutar 2! Efter skolan ska och mamma fika på waynes och sen ikväll ska jag och Robin äta middag hos pappa, vilket jag verkligen ser fram emot. Min pappas mat är seriöst den godaste jag någonsin ätit!



Såhär glad är jag nu!!

Det bästa jag vet är att sova

Hallå hallå:)!

Min dag har bestått av skola & träning. Och nu sitter jag äntligen här nyduschad i soffan och tittar på efterlyst som alldeles strax är slut. Efter programmet ska jag gå och lägga mig med min mysiga kille och förhoppningsvis somnar vi fort så att vi är pigga och glada imorrn. SOV GOTT!


I wish






Snart fyller jag 18 år och gud vad jag längtar! Är så himla glad att jag fyller år i April så att jag är myndig till sommaren. Här ovan är lite saker som jag önskar mig, och tänker köpa!

Älskade söndag

Hejsan! Idag har vi varit och kört skoter och det var jättekul, och efter det bastade vi hemma hos Robin:)
Ikväll är det tänkt att vi ska åka skrillor, men jag börjar känna mig lite sjuk så vi får se hur vi gör med den saken. Behöver städa i sovrummet också eftersom det ligger kläder över precis hela golvet..


En sånhär garderob skulle jag inte precis tacka nej till..

@Skolan

Hej, just nu sitter jag i en datasal och "skriver repotage". Fast, jag kollar nog på bloggar mest. Snart ska vi gå på lunch och det är nå korvtjosan idag. Efter the school ska jag strosa runt på stan ett tag, vill hitta nån fin skjorta/blus. Robin är på kurs med jobbet i Umeå idag och kommer hem ikväll, så jag ska passa på att ta hand om mig själv, typ plocka ögonbrynen innan de ser ut som buskar!!



^Herregud...

VILL HA!!

Barcin skorna från Nelly.com





Earcuff från nextobsession.se

Skinnshorts från modekungen.se










Att ta tummen ur röven

Hejsan!

Det var inte igår jag skrev, hehe. Jag måste bli bättre på att förvarna er innan en bloggpause. Jag väntar just nu på att klockan ska bli elva så att jag & Jossan kan gå in i aulan. Vi har nämligen "drogvecka" här på skolan och ska därför se en film om droger. 

Efter skolan åker jag raka vägen hem med bussen. Ska hålla mig långt borta från alla klädaffärer nu när jag har överdrivet lite cash. Sen ikväll åker vi till pappa och åter carbonara :) 

 


RSS 2.0