Valborgs

Godmorgon! idag är det valborgs och planerna för dagen/kvällen är nääästan färdiga. Klockan om tre timmar, kl 12 ska vi ner till fotbollsplanen och spela brännboll med halva Skelleftehamn typ, haha! Efter brännbollen går jag och Robin på ica och köper kött, potatissallad osv. Sen grillar vi förmodligen någonstans, vars vet vi inte än. Men det blir nog hemma hos någon som vi spelar brännboll med hehe!
Ikväll ska vi såklart festa, och jag har laddat upp med bacardi breezer så det ska nog bli bra. Det lär ju vara ganska mycket fest i vår lilla håla ikväll så det är ju bara att välja o vraka, eller? haha nä men det blir att fara på en fest i Örviken:)

Ha en jättebra kväll, och ta det lungt med drickan! puuuuusss


En bön

Kära gode gud kan du inte göra så att jag faller i en djup sömn och vaknar upp om exakt sex veckor? Snälla, det vore guld värt!

_____________________________________________________________________________________________

Alltså jag vet inte hur ni känner men jag är iallfall sjukt skolless nu. Det har bara gått två dagar sen vi började om efter påsklovet och
jag är redan helt utmattad, ska det vara så eller överdriver jag? Det ända jag vill just nu är att skjuta fram tiden till den 10:e Juni då vi
får sommarlov. Tänk så himla skönt att slippa alla "krav" och läxor. Men mitt i allt negativa så finns det faktiskt ett + och det är Valborgs
som är nu på lördag.

Nu ska jag tvätta ansiktet och sen se bigbrother, sovsött!


I,m so happy i,m so glad....

Här är några av presenterna jag fick + kläder jag har köpte igår och idag:


















Min födelsedag

Igår var min födelsedag, och jag lovar er att det var den bästa hitills! På morgonen vaknade jag av att robin kom sjungandes med en prinsesstårta och paket i händerna. När jag öppnade paketet höll jag på dö, för där i låg
Mark Jacobs parfym Daisy som är min drömparfym. Jag har aldrig kunnat köpa den själv eftersom den är väldigt dyr. 819:- för 32 ml. Men jag är iallafall superglad och kommer endast använda parfymen vid finare tillfällen:P

Vid 12-tiden åkte jag in till stan och mötte upp mamma och stina. Först åt vi lunch på Waynes och sen shoppade vi (jag) loss! Efter shoppingrundan gick vi hem till mamma och jag fixade mig. Sen tog jag och Stina cykeln in till stan igen och mötte upp pappa och robin. Vi bestämde oss efter många om och men att äta på tatung. Pappa och stina åt kinamat medans jag och robin åt oxfilé med gratäng. Till efterrätt blev det friterad banan med glass, mums!

Mätta och belåtna satte vi oss iallfall i bilen och körde mot pappas lägenhet i ursviken. När vi var inne lägenheten så gick pappa direkt och hämtade ett stort paket och ett kuvär. Vi satte oss vid köksbordet och jag öppnade först kuväret. Och där kikade två 500 lappar fram. Gissa om jag blev glad! Sen öppnade jag det stora paketet och där i låg två askar med skönhetsgrejer från Lancomé, som är ett superbra märke! Men jag sa till honom att det var för mycket. För dyra grejer och för mycket pengar. Typiskt att pappa som inte kan så mycket om smink och sånt ska köpa det DYRASTE märket haha.. men det är bara att tacka och ta emot, blev iallfall som ni förstår jätteglad.

Senare mot kvällen åkte jag och robin vidare mot hans föräldrar. Vi busade lite med hundarna, såg lite tv och käkade en jättegod räkmacka var. Sen öppnad jag mitt paketet från dem. Kristiina hade gjort det lite roligt med en stor låda och sen i den stora lådan en mindre låda och i den en ännu.. nä men de var iallfall två lådor och i den innersta låg ett presentkort för 400:- på kicks. Jag blev jäääkligt glad men sa även till dem att det var alldelses för mycket!

Jag lovar att ta kort på alla mina fina presenter så ni får se dem! Nu ska jag duscha och sen åka in till stan och kolla kläder till helgen, då jag tar min första krogrunda!  Hade!

Sunny

God morgon!

Åh vilken underbar dag det här ser ut att bli. Har fått sova ut, solen lyser & det är lördag. Kan inte bli bättre :)
Jag ska snart ta bussen in till stan för lite shopping och fika med mamma. Kvällen är ännu oplanerad, men det ser ut att bli en lungn myskväll ikväll också. Måste ju spara mig till nästa helg då jag gör min första krogrunda som nyfylld artonåring :) 


 

Colourful

Sitter och spånar på vad jag ska ha på mig på Valborgs som är om ca två veckor. Efter ett x antal misslyckade outfits så har jag lärt mig att vara ute i tid så att jag slipper stressa, + att jag tycker det är sjukt roligt att kolla efter kläder på internet när jag har tråkigt. Så här mina damer och herrar har vi den eventuella valborgs outfiten:


Serisrosa kavaj och organe oversize linne från Nelly. Svarta jeans från Gina tricot, och halsbandet tror jag kommer från H&M.


träningsvärk

Halloj=)

Sitter just nu och ser på Hockey. Det står 2-2 och det är riktigt spännande. Egentligen är jag inte alls intresserad, men eftersom Robin diggar det så tittar jag gärna med.

Min dag har varit helt otrolig. Först powerwalkade vi 9 km utan utan att stanna en ända gång, och sedan had körde vi ett friskis och svettis pass på en timma. Nu är jag HELT slut... och ska gå och lägga mig direkt efter hockeyn, gonatt!


Tumme upp & tumme ner



1 .Angelicablick.se - Sveriges enligt mig bästa modeblogg!



2. Aussi serien - Superbra hårvårdsprodukter som luktar gott och gör ditt hår lent och glansigt!



3. Projekt runaway - Ett underhållande program för alla som gillar mode. måndag på 3an klockan 20.00




1. Slask



2. Kissies.se - Hennes blogg har blivit sjukt tråkig och nu känns hon bara uttjatad.






@mitt andra hem

Hej!

Just nu sitter jag i en datasal och har textkommunikation och ska skriva en absurb berättelse. Den handlar iallafall om en man som uppfinner en tidsmaskin och väljer att "åka" till 1600-talet. Där träffar han en massa kompisar, får fiender och finner sitt livs kärlek.
Allafall så slutar denna lektion om cirkus tio minuter och då har jag mentortid och sen engelska! På engeskan hoppas jag på att få skriva klart "part two" om min bok. Imorrn har jag prov i både nkA och nkB, och jag har inte pluggat till nått av dem. Oj vilket roligt inlägg det här blev, bara om en massa skolarbeten. Men det är ju vad mitt liv handlar mest om nu..


I love shoes



4 otroligt bra filmer!

1.Inhale


2. Crash


3. Taken


4. I,m a legend


Jag orkar inte skriva om vad filmerna handlar om, men tro mig ni blir inte besvikna! Jag gillar stora filmer med budskap och starka känslor. Alla fyra filmerna får helt klart fem av fem!


Party all night long

Tjeeeenare=)

Igår firade vi Robin här i lägenheten, och allt jag kan säga är att det började superbra och slutade mindre bra. Först drog jag, Robin, Simon, Jazz, Mackan och Solle och käkade pizza, och sen drog festen igång. Det var rätt så mycket folk här, vissa var rätt skumma. T ex så hade en kille med sig en guldfisk i en skål?!

Vi hade iallfall jätteroligt, kvällen bestod nog mest av drickande, dansade och singstar. Men tyvärr har man en tendens att ta upp problem på fyllan och så blev det igår. Jag lackade ur totalt på en väldigt nära vän och det var ju väldigt onödigt. Men iallfall så somnade jag, Robin, Simon och Adam i vardagsrummet vid 4-tiden. Jag hade lillsoffan för mig själv, Simon och Adam delade på storsoffan och stackars födelsedagsbarnet Robin låg på golvet. Dock så gick jag och R och la oss i sängen efter några timmar.

För några timmar så vaknade vi, och sen dess har vi hunnit spela NHL, se bb och ätit pizza, IGEN! Blir att träna stenhårt nu framöver, hehe..


En bild från igår innan jag somnade.


RSS 2.0