träääna

God morgon!

Maddezelda.blogg.se har utmanat mig att berätta 7 saker som ni inte visste om mig:)

1.
Jag har ett litet hjärttandsmycke.
2. Jag älskar att sjunga
3. Jag är endast 1.57 cm haha....
4. Jag har en pappa som kommer från Iran, men har tyvärr aldrig varit där och kan inte språket..
5. Jag älskar mat mer än godis.
6. Jag är beronde av att shoppa, helt seriöst.
7. Jag fick diagnosen "panikångest" när jag var si sådär 12 men känner inte av de nu..

Jag utmanar jag följande personer (ska vara 7 stycken): Josefiinbergman.blogg.se, Lowans.blogg.se, hub.blogg.se, Jessyyg.blogg.se, kenzas.se (HAHA), evvvan.blogg.se och kissies.se (ännu mer HAHA).

Nu sticker jag iväg och tränar, ha en bra dag!

BILDBOMB!!!








shopping

Här är det jag shoppade idag + lite annat som jag inte visat:

Det jag shoppade idag

Smink från märket MAKE UP FACTORY. Påminner på Make Up Stores produkter. Egentligen är dem svindyra men det var 50% på Cubus så då passade jag på!

Svarta jeansleggins med fickor från vero.

Det jag shoppade för ett tag sen


Paljettväst från FANNY.


Midjekjol från FANNY.

Dagens..

Dagens +

+ Slutade tidigt (halv 12)
+ Åt på frasses
+ Hittade fina grejer på stan
+ Jag kom på vad världens bästa låt heter (Alica Keys -Try sleeping with a broken heart) 
+ Det är FREDAG

Dagens -

- Jag glömde att vi hade sovmorgon och åkte till skolan vanlig tid
- Jag är trött
- Mitt hår är en risbuske
- Jag har en dålig hyperiod
- Jag har shoppat för ca 500:-


glader

God morgon=)

Idag är jag glad och pigg, vad har hänt? Jag tror att det beror på att jag har fått sova ut. Vi somnade vid 10 och jag vaknade 20 i 8, nästan 10 timmar!!
Jag sitter iallafall med en ansiktsmask i ansiktet nu och bara tar det lungt. Igentligen borde jag gå och platta mitt hår eftersom det ser ut som en buske men vet ni vad? NEJ det ska jag inte göra. Jag ska antingen bara sätta upp håret i en tofs lr ha det utsläppt ändå för jag orkar inte stressa när jag är så glad hihihi.

Ha en bra dag!


craaap!

Hej bloggen............
Jag sitter just nu i bibblan me jossan och väntar på att lektionen ska börja. Jag är tröttare än någonsin, fårse om jag går och lägger mig i det där lilla vilorummet vid skolsköterskan haha, skulle inte vara helt fel.
Idag har vi en rätt så lång dag, vi slutar 20 i 4 lr nått sånt och efter skolan så ska jag och Robin åka buss hem eftersom hans pappa bilen. Ha en bra dag iallfall!


Vilka jävla möjligheter?

Hejsan!

Om ni undrar varför jag är uppe så tidigt så är de för att jag ska på stan med mamma:) Jag har inga pengar så de blir inge shopping men fika blire säkerligen! Jag skriver iallafall sen när jag kmr hem, have a nice day!



Här har vi då en bild på "Möjligheternas torg" som det så fint kallas.

trötter

Hejsan!
Jag är hur trött som helst även fast vi hade en jättekort dag osv..Jag har suttit vid datorn i typ 2 och en halv timma och läst bloggar, haha! Men nu tänkte jag vara klok o gå och duscha, så att jag slipper stressa senare:)


friday bitch

Godmorgon!

Jag sitter här och lyssnar på K'naan - Take a minute, så bra låt! Jag ska iallafall gå ner till bussen strax. Idag har vi en jättekort och "lätt" dag tillskillnad från igår då vi först hade redovisning på Mänskliga rättigheter och sedan datorkunskapsprov. Efter den hårda dagen igår så städade jag på Robins pappas bilverksta i tre timmar. Det ska bli mitt extra jobb, två gånger i veckan:) Men nu till idag, det är ju FREDAG och därför är jag extra glad. Den här helgen är en toppenhelg, ikväll ska jag aningen vara med Jazz och Linnea eller så ska jag bara ta det lungt, vi fårse..Men imorrn så blire parti för fulla muggar, woho! Ha en bra dag people.


Hade ingen bild så ni får se en på Maddes fötter och spirito!


Ha en bra dag!

Godmorgon!

klockan halv ska jag springa ner till bussen som vanligt, hoppas det inte är kallt ute. Idag har vi en lång och tråkig dag, som sagt hatar onsdagar hehe.
Efter skolan så ska jag träna och sen sova! Jag är så himla trött just nu och längtar tills jag får sova, men ikväll så kommer jag vara pigg och vara uppe länge som vanligt, typiskt!


Ungefär såhär ledsen är jag just nu!


Högtider

Såhär tycker jag om de vanligaste (jag kanske har glömt några) högtiderna:

Julafton: En mysig och lugn dag med nära och kära. Jag älskar att ge och få presenter, tycker det är roligt när paketen är fina. Jag älskar julmat, gravad lax och julskinka är mina favoriter. Och sen det är alltid så himla kul när man kommer hem med alla nya saker!


Påskafton: När man var liten var påsken hur kul som helst. Man klädde ut sig som påskkärring och tiggde godis haha! Nuförtiden så är påsken inte så speciell, ibland får jag ett godisägg men mer än så blir det nog inte.


Alla helgons dag (halloween): Maskeradfest säger jag bara! Halloween skriker party hehe. Men man får inte glömma att den dagen egentligen är för dem döda, om man tänker efter så är det ändå ganska sjukt att man festar på den dagen. Man brukar ju tända ljus på sina nära och käras gravar då så nångång har jag följt med mamma och tänt ett ljus på hennes halvsysters grav.
 

Midsommarafton: Åh vilken rolig högtid! På midsommarafton så borde man åka bort till någon stuga med sina vänner och grilla, spela kubb och för att inte glömma: dansa runt midsommarstången, alltid lika kul efter några cider.


Valborgsmässoafton: Den här dagen är mysig tycker jag. Man ska ha på sig varma kläder och stå ute vid någon brasa med folk. Sedan så kan man fara till någon fest, fast helst ute eftersom det känns mer som valborgs.

Nyårsafton: Den bästa högtiden som finns!! Man ska vara festligt klädd, äta god mat, spela raketer (eller titta på) och ha kul som fan! Ett måste på nyårs enligt mig är man ska vara vaken LÄNGE, jag menar man har väntat i ett år på den högtiden och då vill man väl inte att den ska vara över på en gång?

Alla hjärtans dag: Inte en så speciell dag enligt mig. Det ända jag tycker man ska göra då är att umgås med dem man älskar. Och jag fattar inte varför många singlar hatar alla hjärtans dag, man kan ju umgås med sina vänner eller familj, kärlek som kärlek? Om man är ett par så är bio eller en romantisk film en bra grej. Det är även kul med överaskningar, typ en fin kärleksförklaring eller nått, behöver inte kosta en massa! Min alla hjärtans dag blev dock inte så romantisk, först körde vi skoter och sedan följde jag med Robin när han skulle fylla i sin tatuering..Jag blev rätt sur eftersom jag inte trodde att det skulle ta så lång tid att fylla i tatueringen som det gjorde, men som tur var så fick vi frasses mat av Kristina och då blev jag glad igen:]


Fettisdag: Jag visste inte ens att det var idag! Är fettisdag ens en högtid? Jag äter semlor när jag är sugen på det vilket inte är så ofta,föredrar godis!





Wake up, its morning!

Hej bloggen!
Jag är hemma från skolan idag pga av ryggvärk, inte kul. Iallafall så har jag bara vilat och lyssnat på musik sen jag vaknade kl halv 10..Här har ni lite bra musik:

Pauline - Give me a call
Lazlo Bane - Highway to hell
Black eyed peas - I gotta feeling
September - La La La
Bon Jovi - Living on a prayer 
Iyaz - Replay
Rihanna - Russian Roulette
Beyonce - Sweet Dreams
Millencolin - The ballad
Queen - Show must go on
E-type - This is the way
Kesha - Tik Tok
Bon Jovi - You give love a bad name
(Rätt blandad musiksmak, javet!)

Här har ni även en bild på min jättegoda frukost som bestod av två rostade mackor med majonäs och kycklingsallad, och mango:


NICE.


Nu är det fredagsmyyyyyyyys

God morgon!Siter här med en ansiktsmask i ansiktet och lyssnar på musik, lyssnar på partylåtar så att jag ska piggna till. Jag känner mig faktist rätt peppad på livet, ovanligt så här tidigt? det är ju trots allt freeeeeedag. Ikväll blir det inge parti eftersom min älskling ska åka och tävla tidigt på imorrn, och självklart ska jag med!
På lördan så vet jag inte heller om vi ska festa, så min helg är alltså ett jättestort frågetecken. Men det är spännande, inte så ofta sånt händer:) Ha en bra dag nu !

 


what a beautiful morning

God morgon!
Idag har vi sovmorgon till 20 i 1, hur skönt som helst! Jag har suttit vid datorn, duschat, haft ansiktsmask, sminkat mig och bara tagit det lungt, inte ofta man gör det en vanlig skol-morgon? Nu ska jag gå och fixa mitt hår, tror att jag bara plattar men vi fårse, jag kan kanske tar en outfit bild innan jag springer till bussen, pusshej!

Jag just nu.


Tur i oturen


RIP</3

Igår fick jag inte av min sko eftersom att dragkedjan hade fastnat. Jag och Kristina försökte få av den hur länge som helst med alla möjliga verktyg. Tillslut så var tålamodet slut och jag klippte sönder dem för att få ut min fot..

Som tur är så hittade jag ett par fina och bekväma skor idag på stan som Robin köpte åt mig som alla hjärtansdag present, han är världens bästa!



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 

 


see ya!

Hejsan!
Jag sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 10 i! Idag har vi en låång dag som jag inte tycker om, fy för onsdagar.
Jag slänger iallafall in några bilder på saker jag köpt tidigare och sen i måndags då jag var på stan med Kristiina:)

Söt tunika från Bikbok (dock så är den något uppsydd).

Fräsch kavaj från H&M.

Tuff (jacka?) i mc modell

En rosring som jag fick av världens bästa Kristiina och ett par råballa döskalleörhängen.

Ha en bra dag!



Vinter





Här har ni lite "fina" vinterbilder som min älskling har tagit=)


design........

God morgon!
Idag är vi lediga från skolan, skönt! Klockan kvart i 10 kommer Kristina, Robins mamma och hämtar mig, vi ska nämligen på stan:) Jag har försökt trixa lite med min desgin men det går inte så bra hehe..Så jag valde en färdig stilmall från snyggareblogg.se som jag ska ha tillfälligt..Men ni må ha en bra dag hoj!




Min helg.

Tjenare!

Idag har det varit en händelserik dag! Kl 7 på morgonen så bestämde jag och Robin oss för att dra till luleå och hämta nå grejjs till hans skoter, så då körde vi dit:) Vi sjöng med till låtarna på radion, skrattade och hade det allmänt mysigt. Efter att vi hade hämtat skotergrejen så letade vi en mc donalds typ hur länge som helst utan resultat. Så vi bestämde oss för att dra till närmaste frasses lr max, allt gick bra eftersom att magarna kurrade!
När vi tillslut hittar oss en max så står det att de öppnar 12 och klockan var väl typ 10 något så det var bara att köra vidare. Vi bestämde oss för att stanna i Piteå när vi till vår lycka såg en frasses skylt. Mätta och belåtna så körde vi sen vidare, jag somnade också:] När vi kom hem till skelleftehamn så drog vi direkt ut med skotern, törne joinade oss också. Vädret var på topp och vi hade det riktigt kul med all burkning och galen körning. Jag (och Robin ibland) ramlade dock av ett antal gånger, fast de gjorde ingenting eftersom de var så mjukt av all snö.
Eftersom jag inte skrev senare på fredan så ska jag berätta vad jag gjorde. Jag, Robin, Jonte och Jossan söp som bara den. Sen kom Fredde och Hasse förbi, och efter ett tag så körde dem oss till stan. Det var tänkt att vi skulle på en fest som Peder hade fixat men vi stannade istället vid PRO lokalen vilket vi ångrar som fan. Polisen kom ganska så snart och då var det ju bara att gå ut..Vi drog hem till mamma som bor mittemot PRO lokalen och satt och pratade. Vi kom tillslut överens om att ringa efter skjuts hem, sedan gick vi ner till OK för att invänta skjutsen. Jag och Jossan hoppade in i "glasskåpet" med gas som man t ex pumpar cycklar med haha, varmt och skönt men lite trångt!
På lördagen så käkade vi middag hos älsklings föräldrar, såg melodifestivalen osv. Men nu ska jag sova gonatt!


?

TÖNT
du har glasögon ( )
du har tandställning ( )
du pluggar alltid ordentlingt på lektionerna (/)
du gör dina läxor (/)
du har aldrig skolkat (X)
du har aldrig behövt göra om ett prov (X)
du känner dig ofta ensam ( )
du brukar nästan aldrig vara ute på kvällen ( )
du har blivit kallad tönt (X)
totalt; 4

FJORTIS
du sminkar dig i minst en kvart på morgonen varje dag eller mer,(/)
du tupperar håret och andvänder hårspray varje dag ( )
du röker/tjuvröker ( )
du har mycket kompisar (/)
du andvänder ord som puss, älskar dig m.m irl (X)
du håller nästan alltid på med din mobil ( ) ,
du andvänder ungefär 5 liter parfym varje dag ( )
du brukar andvända klackskor (X)
du lyssnar mest på r'n'b och reggae ( )
du dricker ofta alkohol (X)
du har blivit kallad fjortis (X)
totalt; 5

EMO
du bryr dig inte speciellt mycket om skolan ( )
du har nästan alltid svarta kläder (X)
du sminkar dig med kajal/eyeliner ( )
du har svart hår och snedlugg ( )
du har vans eller converse ( )
du sitter ensam och lyssnar på din mp3/ipod på rasterna ( )
du lyssnar på band som tokio hotel, mcr, fall out boy, green day.( )
du skär dig ( )
du är aldrig ute på kvällarna. du sitter inne och lyssnar på musik ( )
du har blivit kallad emo ( )
totalt; 1

BITCH
du skriker på folk du inte känner ( )
du ger folk "bitchblickar" (/)
du har någon gång hotat någon (X)
du har någon gång slagit ner någon ( )
du bråkar ofta med folk ( )
du är lättirriterad (/)
du är väldigt envis (X)
du är alltid den som "vinner" i bråk/gräl (/)
du är ofta i slagsmål ( )
du har blivit kallad bitch (x)
totalt; 4,5

BIMBO
du har hånglat med över 15 tjejer  ( )
du har linda rosing, pamela anderson, viktoria silvstedt eller någon liknande som förebild ( )
du skulle vilja vara med i slitz eller playboy någon gång ( )
du festar och blir full nästan varje helg (X)
du har haft ett "one night stand" ( )
du byter kille ungefär 1 gång i månaden ( )
du går runt med kortkort även på vintern (/)
du har blivit kallad bimbo/hora/slampa (X)
totalt; 2,5

RIKEMANSBARN
du shoppar varje dag ( )
du äger saker från d&g, gucci eller dior (X)
du använder aldrig samma kläder 2 gånger samma månad ( )
din garderob är alltid proppfull (X)
du har mer är 5 par skor (X)
dina föräldrar ger dig ofta pengar utan anledning ( )
du får ditt studiebidrag (X)
du har eget bankomatkort ( )
i ditt rum finns både dator och tv (X)
du tackar inte ens när du får pengar längre ( )
du har blivit kallad rikemansbarn ( )
totalt; 5

Fjortis och rikemansbarn, my ass......


En viktig dag.

Hej:)
Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 1, vi har nämligen kommunikation-prov då!
Jag har pluggat ganska så mycket så det ska nog gå bra bra. Tidigare, kl halv 10 så hade vi skrivartävling i aulan. Det är tydligen något som alla 1or här på atorp och kanske andra skolor gör. Jag skrev en novell om kärlek, inte lycklig och fin kärlek. jag skrev nämligen om Hatkärlek, den handlade om en kvinna som blev misshandlad av sin man. Hon hatade honom för det men älskade samtidigt honom så mycket att hon inte kunde lämna honom. Men det slutar med att hon rymmer med sin killkompis Lars och lever sitt liv med honom.
Jag är faktist rätt så stolt över min novell, jag skrev till ungefär kvart i 12 och det blev 8 sidor:)
Efter provet så har vi igentligen datorkunskap men vi har (typ) hål i 40 min så jag orkar inte vänta. Är så less på att vara här nu, så jag ringer nog mamma så får hon hämta mig. Jag fårse om det bli att ta någon fika på stan också hehe, ha en fortsatt bra dag!

Hade ingen bild på den här datorn så ni får se en som ni typ har sett 100000 gånger förut:)


lala

Hej kära bloggen.
Jag vet att jag är en kass uppdaterare och det vet ni också. Vill inte ha en oförutsägbar blogg, vill vara flitig med den!

Jag sitter iallfall här i vardagsrummet och väntar på att klockan ska bli halv så att jag kan springa ner till bussen. Jag är så less på att vakna samma tid (nästan) varje dag, ha samma morgonrutiner, springa ner till bussen i kylan, åka den förbannade långa vägen till skolan osv. Med andra ord: JAG BEHÖVER ETT BREAK! Som tur är så har vi ju iallafall sportlov snart, åh vad jag kommer njuta.
Idag har vi en lång dag med t ex matteprov. Och sedan, efter skolan så blir det träning för fulla muggar!
Ha en bra dag..


ha en bra dag!

1. Ditt namn? Nazanin Sofia Gustavsson
2. Ålder? 16
3. Vart bor du? Skelleftehamn (Robin), Ursviken (pappa) och stan (mamma)
4. Bor tillsammans med? min pojkvän, mamma pappa och Stina.  
5. Husdjur? nej inga
6. Färg på ditt hus? Brunt, vitt o typ ljusrosa
7. När är du född? 20 aprill 1993
8. Klass? spsk1
9. Vilket år tar/tog du studenten? 2012
10. Något jobb? nepp


DAGENS

11. När gick du upp i morse? 6
12. När ska du sova? Ikväll efter träningen
13. Duschat idag? Nej orkade inte idag
14. Kramat någon idag? Robin:)
15. Pussat någon idag? ovanstående person
16. Vad har du ätit idag? Sitter och äter en billy´s nu
17. Dagens klädsel? gråa jeans och oversized rosa tröja
18. Dagens smink? foundaton, puder, rouge, mascara, ögonskugga och ögonbrynspenna
19. Dagens sötnos? eftersom jag bara har träffat robin idag så blir det väl han haha
20. Dagens roligaste? hmm, jag själv typ

VEM

21. Har du många vänner? så det räcker:)
22. Hur många har du kysst? typ 7
23. Vem kramade du senast?...
24. Hur många har du haft sex med? 1
25. Hur många har varit 28. Vem pratade du med i telefon senast? mamma igårkväll
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? ids inte kolla


BÄSTA

31. Film? finns miljoner bra filmer, är en riktig filmnörd!
32. Låt? ÅH
33. Mat? Pappas carbonara och Kristinas laxlåda

34. Dryck? coca-cola
35. Färg? På kläder? svart och annars lila
37. Stad? Stockholm
38. Land? Där det är varmt
39. Ämne i skolan? Svenska typ
40. Människa? bästa människan jag vet är min pappa


SENASTE

41. Personen du tänkte på? ingen
43. Gången du spydde? nyårs
44. Gången du grät? förra veckan någongång
45. Pizzan du åt? igår faktist, en hawaii
46. Gången du var i Göteborg? 2006, klassresa

47. Gången du var i Stockholm? sommaren 07 eler 08 minns ej
48. Gången du var trög? När jag vakna imorse
49. Gången du var hög? har aldrig varit hög


ANTAL

70. Personer du älskar? Mina nära och kära

71. Personer du hatar? hatar ingen alls eftersom jag inte är någon hatisk människa
72. Pojk-/flickvänner du haft? 1 seriös

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? alltså..
74. Glassar du ätit på en dag? typ 3 
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? trästocks, pdol, stadsfesten och kanske luleåkalaset
76. Gånger du haft minnesluckor? för mång gånger

78. Personer du saknar just nu? personer man var med förut
79. Gånger ditt hjärta brustit? 0


VEM:

80. Vill du kyssa nu? R
81. Ska du träffa imorgon? imorrn?, klassen, folk på skolan på bussen o ja vette fan vilka mer
82. Sjöng du senast för? mig själv hihi
83. Hade du senast en msn-konversation med? Lowan
84. Spelade du tvspel med senast? R, inte så länge sen
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? R, ÅH känns som om hela de här inlägget handlar om han nu

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? hahah ingen
87. Förtjänar att dö? men ingen
88. Är söt? morots mormor:]
89. Vill du sova jämte inatt? R

VAD:

90. Gör dig glad? Sol, nya kläder, R, mina vänner och träning 
91. Gör dig ledsen? elaka människor osv
92. Vill du helst göra nu? sova
93. Önskar du att du slapp göra? gå ner till bussen
94. Vill du ha nu? ha sommar
95: Önskar du dig i födelsedagspresent? pengar som vanligt typ
96. Längtar du till? helgen och ikväll då jag får sova
97. Tycker du om dina betyg? säkert helt okej
98. Ångrar du i ditt liv? inte så mycket faktsit
99. Är det bästa som hänt dig? när jag träffa R och hela hans underbara familj!
100. Hur mycket är klockan? 07, 30 DAGS ATT SPRINGA NER TILL BUSSEN ALLTSÅ, TJING!


RSS 2.0