I love strawberry milkshake


Denna underbart doftande bodylotion köpte jag idag på Åhlens! Älskar den.

yeeeeeah

Hej hej hej! ska springa mot bussen nuuu. Har egentligen skola till 16.00 idag men vår fotolärarare är borta så vi slutar 13.00:) Efter skolan blire stan, ha det!


Jag vill ha en silverbyxa!


Frikväll

Hej hallå dagboken (bloggen). Idag är en bra dag, för det är Fredag! Efter skolan ska jag möta upp pappa & Stina på stan och bara strosa runt. Sen ska jag käka på Olles med Robin, mamma osv:) Ikväll är det ju frikväll på stan, så det blir nog att spendera några timmar där efter maten. Sen åker jag & R hem och ser Idol/packar. Vi ska nämligen till stugan i helgen också, men vi vet inte om vi ska åka ikväll eller på morgonen. Vi fårse, men en sak vet jag iallfall, och det är att jag måste packa med varmare kläder denna gång! så att jag inte fryser ihjäl som jag höll på att göra sist. Ska försöka ta lite bilder denna gång också så ni får se hur det ser ut där:)



Här är föresten en bild jag tog på fotolektionen för några veckor sen..

ja

Hej!

Sitter just nu i en mörk och deprimerande datasal i skolan och fotoA. Denna lektion är ca 2,5 h lång och det är 50 min kvar..

När jag kommer hem ska jag städa och packa för imorrn efter skolan drar jag till Robins stuga där jag kommer att spendera helgen. Har lite blandade känslor inför det, men det är bara att tänka positivt. 3 dagar utan varken tv eller dator kan kan väl inte skada?


Our little town

Hej på er!

Idag är det lördag och jag är inte bakis, skönt va:)? Hade gärna velat fara på toxic men eftersom Robin for iväg kl 4 imorse så ville jag stanna hemma och mysa med han istället. Tror faktiskt det var ett klokt val, för idag mår jag somsagt toppen! Ska strax åka in till stan och fika med mamsen, sen kanske vi åker och badar på edda:) Ha en bra dag.


Hårförändringar

Jag funderar starkt på att klippa bort några centi och slänga i en chockladbrun toning eftersom jag är sjukt less på mitt långa, slitna och solblekta hår. Vill ha fräscht och glansigt hår igen som på bilden nedanför! Vad tycker ni?


Wanties!!


RSS 2.0