BLOPPIS



Militärgrön jacka storlek 40, men den är snarare som en 38
100:- eller bud



Marinblå kappa storlek 36.
100:- eller bud



Beige jacka storlek S
100:- eller bud



Marinblå orkesterjacka storlek 40, men den är snarare som en 36
100:- eller bud



Skinnjacka storlek 36
100:- eller bud



"Jacka" i sammet storlek XS
100:- eller bud



Storlek 37
400:- eller bud (ord pris 700:- från scorett med märket tiamo)



Storlek 37
300:- eller bud (ord pris 700 från Have2have.se)



Linne med halsband storlek S
50:- eller bud



Leopard t-shirt storlek S
50:- eller bud



Oanvänd t-shirt storlek S
50:- eller bud



Svart & grå rutig skjorta storlek XS, men den är snarare som en medium
50:- eller bud



Rosa blus storlek S
50:- eller bud


Blus/tisha storlek S
50:- eller bud



Beiga leggins med skinndetaljer storlek 36
50:- eller bud



Kashmir brun scarf
50:-



Oanvänd miniplattång med väska
200:- eller bud



Locktång

100:- eller bud



Ska jag?


Ska jag beställa dessa snyggingar eller inte?

+




Rödbrunt hår, me want!

Bruna boots istället för svarta (dem flesta har svarta i den här modellen, tillomed jag!)



Bild: Victoria Törnegren - Modette.se

Jeansoutfit!





Mensvärk

Godmorgon! Jag ställde klockan på 9 men vaknade halv pga av min förbannade mensvärk. Just nu sitter jag i soffan, lyssnar på bumby ride, äter marabou och tycker synd om mig själv. Alltså jag har inte mensvärk ofta men när den väl kommer så är den inte å leka med! Känns som att man får en kniv uppkörd i magen..
Klockan 9 hade jag tänkt börja "fixa" mig. Fast, man fixar sig inte så mycket när jag ska jobba på en pizzeria, känns liksom onödlgt. Det är iallafall nästsista dagen på viking och det känns både bra och lite tråkigt.



GINATRICOT

SNYGGT


Dag 2

Dag två på jobbet är äntligen avklarad! Idag var det mer folk där så det var bara att ge järnet. Fast det blev en heldel slappande också:) Nu ligger jag helt död i soffan och bara njuter av av inte behöva göra något. Fast ioförsig måste jag klä på mig snart för jag och Robin ska hälsa på hans föräldrar:)


Praktikvecka och träningshelger

Hejhej!

Just nu sitter jag och ser på topmodel. Innan det var jag på träning, så det är jätteskönt att bara slappa framför tvn för en gångs skull:)
Idag var det min första praktikdag på viking. Det gick jättebra, vi börjar 11 och slutar 4 och det är ju helt underbart! Jag är taggad på livet just nu. Varför vet jag inte riktigt. Tror det är träningen som får mig att må bra. Var ju och tränade i helgen och nu till helgen blir det ännu mer träning. Fast i Piteå:) 


                                           

                                                     

Övik

Hejsan! Denna fredagskväll spenderas i soffan med världens bästa. Vi ser idol, (fast nu är det reklam) och myser. Imorgon kl halv 7 på morgonen kommer Robins pappa och hämtar oss. Vi ska nämligen till övik på träningsläger. Sen efter vi har kämpat igenom oss varsit dubbletpass drar vi på paradisbadet, skönt va? Sen checkar vi in på hotellet och soooooover! Kommer säkerligen behövas. På söndagen tränar vi igen och sen tar vi vårt pick o pack och drar hem till Skellefteå.


Mardrömsfångare

Idag fick vi sluta tre timmar tidigare än vanligt och det var riktigt skönt! Efter skolan blev det en tripp på stan. Hitta massor med fint. T ex en poncho, ugglehalsband, lurvig tröja osv osv osv! Typiskt att man ska hitta så mycket fint när man inte har några pengar..

Fick föresten en idé. Tänkte kanske köpa en liten mardrömsfångare och göra ett halsband eller kanske örhänge?


En hemmadag

Godmorgon! Idag är jag hemma från skolan. Om jag ska vara helt ärlig så är det inte för att jag är sjuk. Visst, jag är förskyld men jag är hemma eftersom jag helt enkelt inte orkade fara till skolan idag. Jag ska istället ta tag i att att städa vår skitiga lägenhet. Sovrummet är värst, mina kläder överallt..Jag hatar när man inte hittar något och måste slita ut allt!



PS: Jossan, hoppas du inte är arg på mig nu när jag är hemma;)

BLOPPIS!



Och för er som inte vet vad "bloppis" är så är det som en loppis fast på bloggen. Jag har en hel del fina grejor som jag inte använder. Så jag vill veta om ni är intresserade eller ej. Om ni är det, kommentera!


Sammanfattning av helgen

Hej på er!
Idag är det söndag, typ min favoritdag förutom fredag då. Söndagar är alltid så himla mysiga och man känner INGET som helst krav på att hitta på något, underbart.
Min helg har varit bra. På fredagen blev det ett mini party här i lägenheten. Men det hela slutade med att jag spydde och därefter somnade i duschen. När jag tre timmar senare vaknade hade alla farit hem och jag hade jätte skynkliga händer och nackspärr! På Igår hade vi planerat att ha en myskväll med gosaker men då fick Robin för sig att vi skulle följa med lite folk och grilla. Så det var bara att sätta på sig vinterjackan och traska iväg. Alla utom jag drack men det var lika kul för det. Jag har insett att jag typ inte tål alkohol. Eller, jag ska inte dricka så stora mängder hehe. Men nu till något helt annat. Kl 10 var jag och Robn och tränade, det var sjukt skönt att börja träna igen. Har inte fått träna på två veckor pga att jag har sytt i benet. Kl 2 har vi tvättid så då blire en tvättdag idag! Och ikv äre tvkväll:)



Nu behöver man väl inte duscha på en hel vecka? haha!



Mysigt med brasor:)


RSS 2.0