Underbart..

Örhängen DOUBLE BLACK FEATHERS

Örhängen SLÄTA SILVERKORS

Örhänge KEDJOR OCH FJÄDRAR

Ring ROUGE

Halsband MAFFIGT FJÄDERHALSBAND

Måste bara få tipsa om en sjukt duktig tjej som har gjort smyckerna ovanför.
Hennes hemsida, där man kan beställa smyckena heter www.itemsbyjohanna.se
Jag kommer inom en snar framtid KÖPA allt ovanför, dör lite varje gång jag ser dem...

Nyårs

Godmorgon!

Vaknade för ett tag med en sprängande huvudvärk och vätskebrist. Men nu efter en apelsin och några toa besök känns det mycket bättre. Mitt nyårsfirande började här hemma i läggan med middag som bestod av kycklingspett, pommes och fetaost sallad. Efter ett X antal jägermizer snapsar höll jag ett tal om året som hade varit, haha! Sen skulle alla säga sitt favoritminne från 2010 och jag sa trästocksfestivalen.

Sen gick vi till Jocke och festade loss. Vi dansade och släppte loss till 100% kan jag lova, inga hämningar på nyårs inte! Vid tolvslaget sprang vi ut och tittade på alla fina fyrverkerier, också passade jag på att hångla upp Robin lite, hehe. TYVÄRR blev mina två sista cider stulna och mitt halsband sönderslitet...
Men iallafall så for vi från festen vid tretiden och gick då hem till Robins föräldrar som också hade haft fest. Vi åt jättegoda småpizzor och hoppade sedan i badtunnan som var så varm att att det tog ont att sitta i den. Efter badandet tog vi på oss täckbrallor och gick hem till lägenheten. Vid fem var vi hemma och var då så trötta att vi somnade direkt:)

Här kommer lite bilder från nyårs:



















RSS 2.0