I,m dead

Hej.
Jag somnade efter att jag skrivit det senaste inlägget och vaknade nyss. Jag känner mig ännu sjukare nu, fan att man ska bli sjuk just innan helgen, inge festande för mig..
Har inte ätit nått idag så jag är sjukt hungrig, vi har dock inget ätbart. Eller jo, typ pytt men jag orkar inte ställa mig och steka. Jag ska be Robin gå och köpa mig en kebab sandwich när han kommer hem från jobbet:)

En sån här dag är det ju tur att man har bloggen. Jag ligger i soffan med den bärbara och går endast upp när jag ska kissa eller hämta mer vatten.


"Drömvalborgs"


Snart är det ju som de flesta vet valborgs. Jag och Robin vet inte vars vi ska vara än men min "drömvalborgs" skulle typ va att man samlas några stycken hemma hos någon. Man grillar, sitter ute och äter och dricker en god dricka, i mitt fall så blire ju såklart bacardi. Sen efter maten blire Rose till efterrätt (är ju som milkshake) Sen när man har blivit lite lullig kan man spela kubb och brännboll, hur kul:)? Sen kan man gå till någon majbrasa, eller göra en egen haha! 

Det var hur jag vill ha min valborgs. Tycker man ska försöka vara ute eftersom att man får mer vår/sommarkänsla då!  

BESTÄLLT


Klickade hem dem här gobitarna igår! Skorna kommer antingen imorrn eller på måndag. Linnet och håret kommer nångång i maj........Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.

SICK

Hej, det var inte igår!
Jag ligger hemma och är sjuk, har feber och ont i halsen så in i....
Men jag är ändå lite glad eftersom det är mer plus än minus just nu! Här kommer en plus och minus lista:

+ Fyllde år i tisdags så har fått jätte många fina presenter
+ Plånkan är full
+ Jag har en oöppnad alladin ask som väntar på mig
+ Det är valborgs snart
+ Imorrn blir det helg 

- Jag är sjuk
- Det är inget bra på tv
- Jag har en dålig hyperiod
- Jag har lingonvecka (kul å veta haha)  

Nä men somsagt så är det 1 mer plus än minus så det är ju bra=) Laddaren till kameran är borta men jag ska söka upp den och ta kort på alla mina fina presenter!

bu

Hallå hallå!

här hemma hos mig & Robban städas det för fullt! Jag har tillomed hängt ut våra täcken på ballkongen så dem blir friska och fräscha haha! Men nu har jag tänkt ta en paus i städningen och gå ner och sola! 
Ikväll ska jag jobba... Hade bra!


Happy life

Hej på er.

Jag komme nyss hem från stan där jag fyndade lite grejjor, visar sen!! Klockan 6 har jag träning och sen efter det så åker vi till pappa och käkar=)


Vilken outfit tycker du bäst om?




Vilken outfit är snyggast? Själv tycker jag typ 1an eller 3an. Tycker som ni har säkert har märkt att magtröje-modet är hur jävla fint som helst!!

GODNATT.


Jörn

Hejsan!

Jag har spenderat min helg i Jörn. Vi körde skoter, åt & söp! Idag har vi kört skoter som vanligt och vi for till
rävar och grillade korv och annat gott=) Ikväll har jag sett topmodel och promenerat med jossan:*
Imorgon ska jag sova ut, städa, promenera om jag orkar och sen kanske åka och bada på edda, skojj!!


RSS 2.0