Hejdå 2010


* Lillträsk










* Stockholm






* Countryfestival








* Björkliden






+ Stadsfesten, Trästocksfestivalen, alla hemmafester & stranddagar!

Som ni märker så tycker jag att det bästa av 2010 har varit sommaren. Jag gillar vintern också men man hittar på så mycket mer på sommaren, och hela vintern har ju inte varit heller än så! Nu tänker jag lämna det gamla året bakom mig, fast med minnerna i behåll. Och jag hoppas på att 2011 blir minst lika bra om inte bättre!

Julklappar

Hejhej!

Min julafton var helt underbar, åt god mat och fick jättemånga fina saker. Har tagit en heldel kort som ni ska få se imorgon! Här är iallafall några av julklapparna jag fick:


Smyckeställ! 


Versace parfymen som luktar jättegott och är svindyr!


Shampo, balsam och hårspray


Världens bästa värmeskydd och balsam!


Ögonskuggor


Duschkräm, bodybutter, bodypeeling och skrubbgrej


Plånbok


Ansiktstvål, ansiktsvatten, ansiktspeeling och dagkräm från apoteket!


Mascara, ögonkräm och concealer från ett jävligt bra märke!


halsband


Läppglans


Nessesär


två Marlyn Monroe tavlor!


Sminkspegel (ursäka fettfläckarna, haha)


Gummisnoddar


Duschkräm och bodylotion


Nagelkit, fransk manikyr lack och nagelstenar


Presentkort, 500:- på H&M och 600:- på gina


Mysig morgonrock


Jättefin (morgonrock?) i siden.


Tusen kronor!

ÅRETS BÄSTA JULKLAPP:


En 50 tums samsung platt tv!!!???


Dan före dopparedan!

Vaknade 9 och började städa, nu är nästan hela lägenheten skinande ren. Just nu sitter jag med en ansiktsmask och bara chillar. 20 över 12 tar jag bussen in till stan och fikar med mamma, syrran, brorsan, eva osv! Ska även köpa någon julklapp till! Julafton imorgon kunde inte kännas bättra, woho!!


Dag 21, old times

När jag hör orden "old times" så kommer direkt tiden med mitt gamla tjejgäng upp i huvudet på mig.
Vi var jättebusiga busiga ska ni veta! För det mesta så var vi hemma hos stackars Sara. Ja det var jätte synd om henne, eller rättare sagt hennes mor, för vi stökade alltid ner i hennes hus och värmde pepparkakor i micron så att det luktade bränt i hela huset. Vi sov även där, rätt så ofta. Ibland ute på studsmattan! Och terroriserade David, hennes bror. En gång då vi fick veta att han skulle komma hem med en tjej så blandade vi vatten med typ socker och la det i hans kalsong på sängen, så att det skulle se ut som sperma, hahaha, så jävla sära!

Drickdebuten gjordes även med dem. Slutade med att Jossan blev som ett vilddjur och gjorde sönder saker i hennes eget hem, Sara grät floder inne på toan och bad oss hämta rakbladen (vilket vi såklart inte gjorde haha).
Efter vår drickdebut var vi ju "vana" tänkte vi. Så vi (tog?) dricka av våra föräldrar och satte oss upp på hällarna (berg i ske-hamn) och började supa. Dock så drack inte jag, var faktiskt mammas ängel. När alla utom jag var fulla och glada så drog vi till kallholmen och badade nakna mitt i natten. Tyvärr blev vi avbrutna av en "kustbåt" eller vad det heter. Vi såg ett starkt ljus komma mot oss och rusade fort upp ur vattnet, tog våra kläder och cyklade iväg.

Ni hör ju bara så kul vi haft.  Många kvällar såg vi bara en film och åt godis med det var lika kul det, man hade helt enkelt aldrig en tråkig stund med de tjejerna, vad man än gjorde.


Julia, Sandra, Hannah, Sara, Jossan ( och Mirre som inte är med på bilden)

Tack för att ni fick mig att må så bra. Utan er hade jag inte haft mina fina minnen. Kommer seriöst aldrig glömma er, eller rättaresagt "vi".


FOR SALE

Jag har nu bestämt mig för att sälja min fina kofta från gina. Anledningen är att jag för många koftor och behöver pengarna till något annat. Koftan är i strl L, och blir sådär snyggt oversized på!

200 kr, eller bud!
(våga buda om du tycker det är för dyrt, så kan vi kanske komma överens om ett rimligt pris)







Dag 20, den här månaden

Denna december månad har gått sjukt fort och nu börjar den lida mot sitt slut. Det var i början av december som jag fick julkänsla, allt blev jättemysigt och jag räknade dagarna till jul. I mitten av december började jag köpa julklappar, ville vara i tid eftersom det värsta jag vet är att trängas bland folk och stå i kö.

Det är väldigt svårt skriva vad man har gjort precis varje dag i en månad, men i helhet så har jag inte gjort så värst mycket. Inget speciellt alls faktiskt. Det har somsagt varit en mysig månad, med myskvällar och julpyssel. Men sen har jag även festat lite. Sist var förra helgen och jag hade det riktigt kul!
Nu är det den 21 December och fyra dagar kvar till julafton, längtar så himla mycket.  


 


Dag 19, detta ångrar jag

Jag är faktiskt inte en sån som lägger så mycket energi på ånger. Självklart ångrar jag mig om resultaten av mina beslut inte blir som jag har tänkt mig. Men om jag verkligen inte tycker att något känns rätt, och ångrar mig sjukt mycket så gör jag något åt saken. Sen om personen eller saken inte går att få tillbaka/göra detsamma så får jag ta det. Man gör beslut hela tiden, stora som små så jag tycker att man ska tänka till lite extra när man gör saker och ting så slipper man gå omkring med ångest.


dag 18, min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag var för några år sedan, minns inte hur mycket jag fyllde. Men den började iallafall med presenter och tårta till frukost. Sen på kvällen käkade jag och mina vänner på resturang pompei. Jag fick världens chock när personalen kom ut med en stor tårta med tomtebloss som blixtrade för fullt! Sedan ställde sig alla upp och sjöng för mig, och det var riktigt kul! Efter vi hade käkat för vi hem till mig där mamma hade hällt upp massor med godis, chips och annat gott i skålar på vardagsrumsbordet. Vi såg film, spelade spel och lekte lekar. Sedan for några hem och resten sov över hos mig, och det blev inte mycket sömn den natten kan jag lova!


dag 17, mitt favoritminne

Jag har så himla många fina minnen, men om jag måste välja ett så blir det då jag och min klass sov över på vår frökens landställe. Hon hade flera sovstugor och vi tjejer fick enligt mig den bästa. Jag minns att vi var så glada över att få sova ensamma utan någon vuxen och att vi planerade massor med bus. 
Min frökens landställe var det finaste jag hade sett, och jag kände mig som ett av barnen i bullebyn. Jag minns såväl när jag och Jazz sprang omkring barfota på ängarna, vi sjöng, skrattade och hade kul.
På kvällen, när alla skulle sova så la vi dockor i våra sängar så att det skulle se ut som att vi låg där. Sen sprang vi ut i våra pyjamaser. Efter ett tag så tyckte vi inte det var kul att vara olydiga längre så vi gick in i våran sovstuga igen. Vi blev såsmåningom mörkrädda och fick hemlängtan så vi gick till vår frökens sovstuga. Och jag kommer aldrig glömma hur mycket vi grät, när jag tänker tillbaka så kan jag inte låta bli att skratta. Men vår fröken var så snäll och försökte trösta oss, hon kliade tillomed mig på ryggen. Det hela slutade iallafall med att vi fick sova i killarnas sovstuga. De hade en som var mycket större så alla rymdes. Det kändes så tryggt att ligga hela klassen under ett och samma tak, så jag sov sött.


Dag 16, min första kyss

Jag var 10 år när jag fick min första kyss. Vi var ett gäng som lekte ryska posten och vips så stod jag och killen i min mörka garderob och hade läppar mot läppar. Efter det blev vi ihop, sen gjorde vi slut. Efter någon dag blev vi ihop igen.  Fast vi pussades inte så mycket, utan var mer som kompisar!





Dag 15, mina drömmar

Jag drömmer om att: 

1. Få träffa mina släktingar från Iran.

2. Få ett jobb som jag trivs med 

3. Få fina och friska barn

4. Gifta mig 

5. Skellefteå ska bygga minst två nya köpcentrum med kända affärer

6. Fler caféer och uteställen ska finnas i Skellefteå.

7. Det ska finnas mer aktiviteter i Skellefteå. T ex ett äventyrsbad som är större än Piteås.



Jag har kanske 1000 drömmar, men där har vi iallafall några utav dem. Jag drömmer om framtiden, att mitt liv ska bli så fantastiskt som det kan bli. Men sen drömmer jag även om att Skellefteå ska utveckla sig som stad utan att tappa sin charm. På sommaren finns det knappt ett utecafé och det blir jag riktigt förbannad på. Hur svårt kan det vara att ställa ut några bord och stolar? Inte undra på att alla flyttar härifrån.




Dag 14, mina fem favorit klädesplagg

Jag har massor med vardagsplagg som jag använder flitit, men jag tänker att det kanske skulle vara roligare för er att se lite festligare plagg. So here we go!

1. Den här kavajen fyndade jag i mammas garderob för ett tag sen. Det jag gillar med den är att den går att använda både till vardags och på fest. Paljetterna är matta, och det tonar ner den lite. 


2. Ett paljettlinne i oversize modell. Jättefint till jeans!


3. Den perfekta lilla svarta. Den sitter tigth, är ganska kort och är transparent upptill, en skitsnygg klänning med andra ord!


4. Ett maglinne som är skitsnyggt till höga jeansshorts eller midjekjol. Funkar även med en kavaj på! Fast det är mycket snyggare i verkligheten.


5. Den ser typ smutsig ut på bilden, men det är den inte. Jag tycker iallafall den är jättefin, kallar den drömmen haha. Den ser verkligen ut som en dröm, iallafall på!




Dag 13, den här veckan

Måndag: Skola, hem & äta, träning, duscha, tv/dator, sova.

Tisdag: Skola, hem & äta, städa/diska, tv/dator, sova.

Onsdag: Skola, hem & äta, träning, duscha, tv/dator sova.

Torsdag: Skola, hem & äta, rensa garderoben/tvätta smink, tv/dator, sova.




Där har ni min vecka, Fyfan vad tråkig. Men det är bara en vecka kvar till jul så jag står ut! Längtar jätte mycket till jullovet, åh vad kul man ska ha då!

Dag 12, i min handväska

 1. Handkräm



 2. Nyckelknippa

3. Lypsyl





5. Plånbok


6. Mobil

7. Vantar


Jag orkade inte ta kort så det fick bli bilder från google. Men det här är iallafall vad jag har i min väska!


Dag 11, mina syskon



Här har vi min storebror Simon. För några år sedan flyttade han till Stockholm, och bor där fortfarande. När han bodde här i Skellefteå jobbade han på waynes och det gör han fortfarande, fast i sthlm. Det bästa Simon vet är hockey, och självklart hejar han på Skellefteå AIK även fast han inte bor här längre. Simon är även en såkallad "märkesbög" haha, bara de bästa märkerna duger!
När vi var små hade vi inte sådär jättebra kontakt, jag var en retsticka och han blev såklart irriterad. Men nu på äldre dar är vi liksom mer på samma nivå och kan prata om allt möjligt. Simon är väldigt snäll och jag vet att bryr sig om mig jätte mycket, han har tillochmed tatuerat in mitt och min systers namn på sin arm!


Och här har vi min endast ett år äldre storasyster Stina. När vi var små bråkade vi jätte mycket, mest om kläder och sånt. Ibland blev det riktigt intensivt kan jag säga. Men sen jag flyttat hemifrån så har vår relation blivit mycket bättre och det är kul att prata och umgås med henne. Hon kan ha ett temprament ibland, men oftast är hon snäll och väldigt givmild. Stina går sista året på teaterlinjen på anderstorpsskolan. Och hon är riktigt duktig på teater, tror hennes dröm är att bli en känd skådespelerska. Och det tror jag hon kan bli om hon satsar!


Dag 10, det här hade jag på mig idag



Marinblå orkesterjacka från H&M
Senapsbruna byxor från vero moda
+ ett par svarta kängor från secondhand

Dag 9, ett speciellt datum

 

Min födelsedag med andra ord!
Och det kommer vara extra speciellt
det här året eftersom jag fyller 18,
jag längtar så himla mycket!


Dag 8, på mitt sminkbord

1. Foundation



2. Solpuder



3. Mascara & eyeliner



4. Borstar av olika slag



5. Ögonskuggor



6. Läppgland och läppstift



Jag bevarar allt smink i denna:
 

Men om jag vill ha med mig lite smink till t ex skolan så använder jag någon av dessa:



Det kan inte bli värre

Vaknade 6 imorse. Ska ta bussen typ nu. Mörkt och kallt ute. Trött som fan. Jobbiga lektioner. Osv, osv, osv!

JAG VILL HA JULLOV NU:(!


Dag 7, min bästa vän

Min bästa vän är helt klart Josefin. När vi var små var vi oskildbara. Vi umgicks seriöst varje dag, och gud vad kul vi hade! Vi byggde kojor, lådbilar och snökojor. Men det bästa vi visste var att leka med barbies. Jag minns så väl när vi radade upp barbiedockorna och fick turas om att välja, du fick alltid dem finaste, haha. Jag minns vilka små fjortisar vi var, stoppade in sockar i bhn så att det skulle se ut som att vi hade värsta melonerna. Vi lånade din mammas höga skor som var alldeles förstora och trippade omkring som två divor.

När vi blev lite äldre så blev fotboll ett stort intresse. Vi spelade nästan varje dag på den tomma grusplanen, bara du och jag. Något lag var vi inte med i. Fast jo, en gång bestämde vi oss för att börja spela i clemensnäs men det rann ur sanden och vi fortsatte spela. Ibland var din bror och hans kompisar också med, riktigt kul var det. Sedan började vi tjuvdricka, Jag minns såväl första gången vi drack oss fulla, det var hemma hos dig. Du hade fest och den slutade i kaos. Men vi hade många andra trevliga kvällar och dagar med vårat gamla tjejgäng.

Vi började umgås med två killar, Robin och Jonte., vi åkte mest skridskor och såg film. Vi började umgås med killarna ensamma, du med Jonte och jag med Robin. De bodde grannar, och varje gång vi skulle hem från dem möttes vi vid korsningen och tog bussen hem tillsammans. Vi berättade vad som hade hänt under kvällen, och om man hade "tagit något steg". Vi berättade allt för varandra.

En sommar gled du och jag ifrån varandra, varför vet jag inte, det bara blev så. Jag minns hur tomt allt kändes. Visst hade jag andra vänner men ingen som du. Fick på sommarlovet innan första året på gymnasiet veta att vi skulle gå i samma klass och gud så glad jag blev. Vi började umgås igen. Inte lika mycket som förut, men på en lagom nivå som passade oss båda.

Jag och Jossan umgås nu varje dag i skolan och ibland även på helgerna. Självklart kan inte allt vara som när man var liten. Vi har pojkvän nu och en massa saker att göra. Men minnerna med Josefin kan ingen ta ifrån mig och jag kan slå vad om att vi alltid kommer att vara vänner.

 


Dag 6, min dag

Jag vaknade kl 08.00 och började då fixa mig. Allt gick gick jättebra tills jag skulle sminka mig, och mascaraborsten åkte in i ögat. Fick jätteont, kunde knappt öppna ögat. Jag var tvungen att tvätta ögat och göra om allt vilket resulterade till att jag missade bussen.... Tog iallafall en buss tjugo minuter senare. När jag kom till stan så var det en kvart kvar tills atorp bussen skulle komma så jag gick in på h&m. Jag blev helt inne i alla fina kläder och glömde bort tiden. När jag tittade på klockan såg jag att det endast var en minut kvar tills bussen skulle gå. Jag sprang ut, men det var försent.... Jag väntade en halvtimma och tog nästa buss till skolan. Sen åt jag lunch, fisk och potatis var det. Efter det hade jag matte, sen textkommunikation och sist men inte minst engelska. Efter den långa och jobbiga skoldagen åt jag och Robin på MAX, absolut dagens höjdpunkt!

Nu sitter jag här med mitt täcke och bara chillar. Det är så skönt att inte behöva göra något efter skolan ibland. Ikväll är det desperate houswifes och det gillas väldigt mycket:)










Dag 5, vad är kärlek?

Kärlek måste nog vara den finaste gåvan till människan. Att få älska och bli älskad.
Dock så är kärleken inte alltid varm och mysig, den kan vara riktigt grym också. Men jag tror det är så med allt, för inget eller ingen kan vara perfekt. Inte ens kärleken. När jag hör ordet kärlek blir jag alldeles varm i hela kroppen, jag är så glad att jag har fått uppleva den fina sidan av kärleken. För mig är inte kärlek att bara vara kär i någon, utan den betyder mycket mer än så. Jag känner kärlek för min familj, min pojkvän och mina vänner. Jag känner kärlek för de som ger mig trygghet, styrka, och glädje. För de som får mig att känna mig som världens lyckligaste tjej.

En person som har gett mig så otroligt mycket är Robin. Vårat förhållande betyder så mycket mer än att bara vara kär och nyförälskad. Självklart känner jag en attraktion till honom och ja, det pirrar i magen ibland. Vi har snart varit tillsammans i fyra år så min nyförälskelse har lagt sig men jag älskar honom tusen gånger mer nu. För nu är han inte längre bara min pojkvän, utan en sann vän också. Många blir rädda när nyförälskelsen försvinner och gör då slut med sin flick eller pojkvän. Jag säger inte att det är fel att testa sig fram med olika men komihåg att vem du än är med så kommer nyförälskelsen alltid att försvinna. Försök istället att påriktigt lära känna personen och se om ni matchar. Jag tror att den riktiga kärleken kommer efter nyförälskelsen. För mig är det viktigaste i ett förhållande att man kan lita på varandra. Det är liksom A och O. Men sen är det viktigt att man har kul ihop och respekterar varandra.









Dag 4, det här åt jag idag

Frukost: Har svårt att äta på morgonen så det blev bara provivas supergoda mangodryck.


Lunch: Skolans köttfärssoppa, och en lussebulle.



Middag: Spagetti med köttfärssås:)



Senare mot kvällen blire nog att göra en macka och dricka lite mer proviva:)


dag 3, mina föräldrar




Här har vi min mamma Åsa. När jag var liten var hon mitt allt. Alltså jag ville vara med henne hela tiden och började gråta såfort hon gick någonstans. Våran relation är nu förändrad till än mer vänskaplig relation. Jag har  somsagt flyttat hemifrån så jag träffar inte henne lika ofta, men vi träffas iallafall minst 1 gång i veckan och fikar på stan eller gör något annat skoj. Min mamma är väldigt ungdomlig och påhittig, man har aldrig en tråkig stund med henne! Man kan seriöst prata med henne om vad som helst och jag vet att hon alltid skulle ställa upp för mig.
Hennes främsta intresse är att resa, och hennes dröm är nog att ha en lägenhet utomlands som hon kan bo i då och då.



Och här har vi min pappa Behroz. Många tycker han ser ut som pippis pappa haha!
Han är ursprungligen från Iran, men kom till Sverige vid 20 års åldern. Pappa är väldigt duktig på att laga mat, och har jobbat med mat under hela sitt liv. Men för några år sedan kände han för att göra något nytt och pluggade då till undersköterska på komvux. Så nu jobbar han på åldersomshemmet i ursviken. Han är bra på väldigt mycket men något han verkligen ska ha cred för är hans tavlor! Han målar seriöst som en gud.. Sjunga kan han också. Min relation till pappa är riktigt bra tycker jag. Det viktigaste han har i sitt liv är jag och min syster. Om inte vi skulle finnas så skulle han nog inte vara kvar i Sverige. Han vill nog egentligen tillbaka tillbaka till sina släktingar i Iran men han försöker åka och hälsa på dem så ofta som möjligt.

Jag har världens bästa föräldrar, älskar er!


Dag 2, mina djur

Jag har växt upp med djur, mitt hem har alltid varit en djurpark. Vi har haft allt från hundar till fåglar. Men tyvärr så blev jag riktigt allergisk med tiden. De på vårdcentralen sa att jag absolut inte kunde ha något djur, så vi var tvungna att sälja och avliva de vi hade:(
Djuren som alltid kommer att ha en plats i mitt hjärta är taxen Zorro, och katten Kurre. Har tyvärr inga bilder på dem men jag kan ändå skriva lite kort om dem båda. 

Zorro 

Vi köpte honom av en alkolist som inte kunde ta hand om honom. Zorro var en jätte fin hund till det yttre men på insidan var han nog ganska förstörd. Han kissade inne även fast han var fullvuxen, och var inte så duktig på att lyssna. Men ändå så var han så speciell. Han var nästan som en människa. Alla i våran familj älskade honom jätte mycket.

Kurre

Vi fick Kurre som kattunge när jag var ca tre år. Och sen har vi vuxit upp tillsammas. Kurre var en väldigt lat och bortskämd katt. Hon älskade att ligga och sova i min garderob eller sola ute på bron. Men ibland kunde hon vara riktigt busig och ta in fåglar eller möss vilket inte alltid var så uppskattat av min mor.


Dag 1, om mig.

Jag heter Nazanin Sofia Gustavsson och är sjutton år gammal. Mitt förnamn är persiskt och betyder - det finaste vi har. Jag är en väldigt social person som för det mesta är rätt trevlig. Jag har ett stort behov av att planera och veta exakt vad som händer. En bra egenskap jag har är att jag har lätt för att ändra mig och öppna upp mina ögon. Vi säger om jag är jätte säker på en sak, men så säger någon att det är på ett annat sätt. Då har jag lätt för att ge med mig. Jag är inte sådär jätte envis om man säger så. Fast det beror på vad det handlar om.

En sak jag alltid har fått höra av mina närmsta är att jag är lillgammal. Jag har alltid betett mig äldre än vad jag är. Jag tycker t ex mer om att umgås med vuxna än folk i min egen ålder. När jag var sexton flyttade jag och min pojkvän till en lägenhet, och nu har vi bott här i mer än ett år. Jag älskar att bo själv. Det känns liksom helt naturligt.
Något som tar väldigt mycket tid i mitt liv är skolan. Jag går andra året på anderstorpsskolan och läser Spectrum- skapande kommunikation. Jag är nöjd med mitt val eftersom vi har bra kurser och rätt bra lärare.
Jag tränar karate tre gånger i veckan med min pojkvän som tränare. Ibland kan det vara lite knepigt att behandla honom som sin tränare men i det stora hela går det mycket bra. Jag är glad att jag gav karate en chans. Jag har tränat vanliga sporter som fotboll och innebandy förut, men det var absolut inte lika roligt som karate. För att bli duktig i karate krävs ett stort engagemang, man måste verkligen kämpa. Jag har fått mycket bättre kondition, blivit starkare och mycket vigare sen jag började.
Andra intressen som jag har är att resa, mode, sjunga osv..




värt

NU KÖR VI!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina djur
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – På mitt sminkbord
Dag 09 – Speciellt datum
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina fem favorit klädesplagg
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Old times
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – 5 favorit saker
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Så ser jag på min framtid

Är och har alltid varit det bästa programmet

Såg just top model reprisen, här är mina favortiter:






Angelea, Raina och Krista!


Lördag

Tjenna!
Idag har jag och Robin varit på stan och julhandlat jätte mycket! Efter att ha stått i långa köer, svettas som grisar och knuffat sig fram så var det skönt att slå sig ner på kalles och fika.
Sen har vi även varit på hockey, det blev 5-4 till AIK woho! Nu är vi hemma hos Robins föräldrar, tanken var att vi skulle spela wii men båda hans päron har slocknat i soffan, så vi fårse hur de blir med den saken!


beslutsångest hela tiden

Det är fredag idag och det känns helt underbart! Vi har bara en lektion idag som börjar 12.00 och sen slutar vi 13.00. Inte sådär jätte värt?
Ändå så sitter jag och funderar på hur jag ska göra. Jag ska ändå på stan och fika med mamma. Men om jag åker till skolan måste jag gå in till stan eftersom det inte går någon buss..

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Gillar att planera, men ibland är det skönt när man inte vet vad som ska hända eftersom att man inte har några som helst förväntningar då. Jag är rätt sugen på fest, men samtidigt skulle de vara skönt med en hemmakväll i soffan framför idol.




ELLER SÅ!


HUR SKA JAG FÄRGA MITT HÅR?





eller så

RSS 2.0