festligheter

Hejsan!

Jag sitter just nu och smuttar på en bacardi breezer, min favoritdricka när det kommer till alkohol.
Jag har stressat en heldel idag, först var jag ner och solade, sen duschade jag. Efter det så plattade och lockade jag håret, tog en timma!! Efter att ha lockat hela mitt tjocka hår så började jag sminka mig, men självklart skulle allt gå åt helvete! Lösögonfransarna var ju inte dem lättaste att få på och det såg ut som att jag hade fått ett blåöga..Så jag tog bort sminket och började om frånbörjan. Tillslut fick jag till det med lösögonfransarna och la på en vit/silver glittrig ögonskugga och eyeliner, blev riktigt bra. Men iallfall så kommer jonte och jossan strax hit och ska äta gomiddag made by Robin med oss, kött och potatisgratäng och kladdkaka med grädde och hallon till efterätt, mums! Blir nog även en hel del snapsar till maten hehe;)
Senare, efter maten så blir nog att spela lite spel osv och sen dra iväg på någon fest! Vilken vet vi dock inte än, men det borde ju inte vara något problem eftersom det är nyårs eller vad tror ni?
Jag har tagit lite bilder på min nyårsoutfit på mig, sminkningen och håret men det orkar jag inte lägga in nu så det får jag göra imorgon, men ha en bra kväll nu och gott nytt år!

en dag kvar.

Hej!
Jag sitter just nu och ser på cinderella story som alldeles strax är slut..Idag har jag ätit på max, shoppat och färgat håret mörkare=) Här har ni iallafall bilder på det jag shoppade idag:

Min nyårsklänning, den är snyggare på, tight och kort!
Ryggen är riktigt snygg också! Men jag vet inte om jag ska ha med eller utan pälsen, vad tycker ni?



Lösögonfransar. Brukar inte ha det så ofta men när det är nyårs så kan man ju lyxa till det lite;)


 Jag glömde min deo i omklädningsrummet på skolan så var ju tvungen att köpa ny hehe. Lär ju behövas nu på nyårs då man ska parta loss rejält!


shopping

Hej!
Idag har jag spenderat min dag på stan med mamma, stina, Eva och Sara. Först så shoppade vi lite på huvudaken-rean och sedan så åt vi på subway, mörkt bröd, kycklingbröst, toastad, alla grönsaker och ceacardressing säger jag bara!
Efter den smarriga måltiden på subway så tog vi vårt pickpack och shoppade vidare. Efter en lång shopping runda så var det dags för waynes, chailatte säger jag bara!
Nu ska jag, älskling, jonte och jossan iväg och grilla på något mysigt ställe, så det är bara att hoppa i täckbrallorna och ge sig ut=)

Här är det jag köpte:









yeah.

Hej bloggen!

Jag har nyss varit och tagit mig en 20 minutare (solarium) och det var hur härligt som helst.
Just nu är det "underbar och älskad av alla" på fyran och den ser jag såklart men just nu är det reklam hehe.
Igår kväll blev det lite festande hemma hos oss, trevligt var det!

 
Gårdagens outfit:


parti parti

Tjenna!
Idag var jag och Robin på stan, och helvete vad folk det var! Jag fick iallafall med mig två stycken tröjor från gina, kan visa bild på dem senare om jag orkar. Nu snart så ska vi äta, ris och kycklig med tzatsiki, stavas det så? haha men iallfall I LOVE IT!
Senare ikväll blir det nog att ta någon öl, och vem vet kanske även en liten shot? HEHE busigt, men nu ska jag läsa bloggar seya!



Julafton

Här kommer en fortsättning av bilder på några julklappar, men dock på julklapparna som både jag och Robin fick, (till lägenheten).



En hylla.

Sängkläder.

Duschdrapperi.

Handukar.

Laptop.

Skohylla.

Brödrost och elvisp.

Micro.

Tre spritflaskor=)


Julafton

Hej bloggen!

Min julafton var helt underbar, den bästa hitills! Först på morgonen så bastade vi och åt risgrynsgröt med Robins familj. Sedan åkte vi till min pappa och öppnade lite julklappar, han kunde tyvärr inte fira jul med oss iår eftersom han skulle jobba. Efter allt julklappsöppnade så åkte vi vidare till min mormor och såg kalle anka, haha det var så roligt när alla försökte rymmas i soffan, vi var över 10 stycken. Efter kalle så blev det julbord=) Vi hann tyvärr inte spela julklappsspelet eftersom Robins bror hämtade oss just då de skulle börja, men inte blev det sura miner för det! Vi åkte hem till Robin och åt MER julmat. Efter det så öppnade vi julklappar, och det tog tre jävla timmar haha! Efter det så spelade vi lite guitar hero osv=) Hur mysig julafton som helst.

Här är då några av julklapparna jag fick:

Lipbalm, ögonskugga, mascara, tre nagellack, ett läppglans, en spegel och en sminkväska.

Bodybutter, duschkräm och peeling.

Två linnen.

Superfin klocka=)

Hårspray, lipbalm och borste från bobby's=)

Två parfymer och duschsvampar.

C-vitaminer som piggar upp och "skönhetstabletter" för hår, naglar osv.

Mascara och kajal från Lancome hypnose, REKOMENDERAS=)

Nylonstrumpbyxor.

En pläd.

En söt och superbra miniplattång med väska från björn axen=)

Två hjärthalsband och ett lila armand.

En David Bowie t-shirt.

Två presentkort från H&M=)

Två ljuslyktor.

Tofflor, duschkräm och bodylotion.

En stor plattång.

Mysiga tofflor=)

Leggins med paljetter på sidorna=)

Sminkkit.

18 december, en bra dag.

Hejsan!

Det var inte igår jag skrev, jag har varken haft tid eller lust men nu idag när vi får lov så ska jag skriva lite oftare=) Det har inte hänt sådär jätte mycket sen jag skrev sist, jag har pluggat, tränat, festat osv.
Klockan 10 tar jag bussen till stan, börjar 20 i 12 idag, love it. Sedan har vi typ nå julgrejs i aulan och sen är det LOV! så det blir förmodligen party ikväll, måste ju fira att vi fått jullov haha=)?


Nu när det är så mycket snö så längtar jag mer än någonsin efter att få åka skoter! Jag minns förra vintern, jag och Robin var helt in to det då! vi körde seriöst varje dag haha! Jag har tyvärr ingen bild på hans skoter så jag slänger istället in en bild på hans cross. Det gick inte så bra för han som ni ser....


RSS 2.0