att flytta hemifrån

Tja! Snart så börjar idol, jag längtar haha. Idag efter att jag hade pluggat så hämtade Robin mig och vi for hem till honom och åt. Sedan började vi rensa ur alla hans lådor och slängde allt onödigt. Robin, min älskling har ju köpt en lägenhet som vi troligtvis ska vi flytta in i till helgen, de ska bli så himla roligt tycker jag:) Just nu är Robin i stan och kollar på några grejjer han kanske ska köpa/få till lägenheten, men han kommer väl snart. Ikväll börjar ju desperata hemmafruar om, klockan 21.00 och 22.00 på 5an:D!


Öronvax säger jag bara haha..

Puss o Kram


sick

Hejsan:) Idag är jag hemma från skolan, jag känner mig lite krasslig hehe. Har nyss ätit en jättegod kantarellsoppa och ska snart lägga mig och vila. Senare, typ vid 1 halv 2 så MÅSTE jag börja plugga lite matte..
Vi får höras vid senare!


En fin bild på mig Josefin tog förrförra vintern..

Puss o Kram


Jag har tråkigt.

Vilket ämne är roligast i skolan?
I grundskolan var det bild och nu på gymnasiet är det svenska.
Detta äter jag gärna:
Husmanskost.
Vem är snyggast av dina vänner?
Det var en svår fråga eftersom alla mina vänner är förjävla snygga.
Men om jag måste välja en här och nu så blir det Linnea!
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar?
Ja.
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?
Ja, Robin:]
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
Absolut, jag är en känslomänniska som inte spar på tårar.
Vem vet mest om dig?
Robin och Josefin.
Vem bråkade du senast med?
Det var längesen jag bråkade med någon, men mitt senaste tjaffs var med pappa.
Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Robins komentarer igår när vi var inne på blocket!
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?
Oj, nä jag orkar inte kolla igenom hela, men dom som skrivit till mig mest är väl typ: Robin, Sandra, mamma och Sara.
Har du skrattat idag:
Nej inte det.
Smugit ut utan lov?
Nuförtiden får jag alltid gå ut, men när jag var yngre så försökte jag väl smita ut nångång men hann typ gå tre steg innan jag vart indragen i huset igen haha..
Vart tror du att du befinner dig om tio år?
Om tio år så hoppas jag att jag bor i ett nybyggt och modernt hus någonstans i Västerbotten.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)?
Robin såklart:)!

trötter

Hej bloggen!
Det var ett tag sen jag skrev, jag har varken haft tid eller ork men nu är jag på topp igen! lr på topp vetja inte för jag känner mig faktist lite halvsjuk. Min dag på skolan började bra men slutade sämst med en mattelektion. Jag hatar matte, jag förstår inte mig på det..Aja nog om det, nu klockan 6 har jag träning och sen blir det att åka och kolla på en lägenhet min älskling kanske ska köpa, kul va:D?
Nu ska jag lägga mig och vila ett tag, men jag skriver senare.




Puss o Kram

packa och plugga

Hejhej bloggen! Nu sitter jag i ett klassrum och jobbar med ett grupparbete. Vi är just klara med hälften av arbetet men nu ska vi börja göra en powerpoint. Idag slutar vi typ 4, och jag ska tvärt på stan och köpa något fint att ha på mig! I helgen ska jag till Finland, vi ska bo hos Robins farmor och farfar som bor i gränsen mellan haparanda och Finland så det blir att gå in på IKEA och det nya köpcentret. Ikväll måste jag packa och plugga..kul va? Men nu ska jag fortsätta med arbetet.


Puss o Kram

idol

Tjenna. Jag var ju somsagt på träning kl 6, de gick bra och de var kul. Klockan 8 börjar idol och Robin o jag har köpt popcorn och lite smågodis för att mysa till stämningen lite haha;) love it! Men nu börjar deeeeeet seya!!


En mycket konstig bild på mig haha!

Puss o Kram

life is a bitch

Hejsan:)
Nu har jag haft min första lektion "röst och rörelse" och den var jobbig men lite småkul som vanligt. Just nu står jag här och skriver på en av skolans datorer. Jag kom hem rätt sent igår så jag gick direkt och la mig om någon undrar varför jag inte skrev som jag sa att jag skulle göra. Ikväll har jag träning och sen blir de idol:) Just nu är allt jätte stressigt, jag har matteprov på tisdag och vi ska typ ha hunnit till sida 52 och jag är på sida 23?
Men de löser sig för jag ska ta hem matten imorrn och plugga! Vi hörs.



Puss o Kram


Ett tråkigt inlägg utan bilder

Hej bloggen!
Nu sitter jag här hemma hos mig och väntar på att klockan ska bli 7. Jag och Josefin har tagit på oss ansvaret att sälja fika på förädramötet ikv. Jag är jävligt trött,less och vill bara hem till Ursviken och mysa med min darling. Aja ni får ha de så bra så skriver jag senare.



Puss o Kram

stress

Tjenare. Nu sitter jag här i bibblan på skolan och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Jag ringde mamma imorse och sa att vi slutade kvart över två, men inte minns hon det inte..Jag är lite smått stressad eftersom jag ska hinna med mycket idag. Först nu så ska vi fara och fixa mitt skolbusskort, sen måste jag hem och baka kolakakor som vi ska ha imorrn på föräldramötet. Sen klockan sex har jag träning. Hur ska jag hinna med allt? jag vill också gärna hinna se "Sveriges fulaste hem 20.00" och "Kändisdjungeln 21.00", vi får se om jag hinner..Men nu ska jag ut och kika efter vår gröna lilla bil, see ya!

Puss o Kram


Skola..

Hej hej!
Just nu sitter jag och äter mackor och dricker juice. Jag är jätte hungrig, jag som knappt brukar få i mig nått på morgonen? Jag ska iallafall till skolan med med 07.48 bussen som jag hatar. Det är alltid så mycket folk och man måste stå..Jag tycker faktist att det borde vara olagligt att låta folk stå i bussen. Jag menar, tänk om man skulle krocka! Nej usch det vill jag inte ens tänka på. Aja nu ska jag gå och fortsätta tänka ut hur jag ska göra med mitt jävla hår som inte vill samarbeta idag. Men ni får ha en bra dag så hörs vi senare!

Puss o Kram


home, sweet home.

Hejsan. I helgen så har jag följt med min pojkvän till Jörn och jagat. De fick två älgar på tre dagar, vilket är rätt bra! Just nu sitter jag här, proppmätt! efter att ha käkat pizza som vi köpte på vägen hem. Jag och älskling skulle basta typ, nu? Men vad det blev av det vet jag inte för han ligger och sover haha, han är så söt! Nu ska jag iallafall duscha. Det ska bli jätte härligt eftersom jag inte har duschat sen i fredags då vi badade badtunna.
Jag slänger in lite bilder från helgen så hörs vi imorgon, gonatt.


Jag i väntan på att en älg ska dyka upp.

Älskling söt som alltid!



Jag i båten, NO MAKEUP därför jag ser så jävla sliten ut:)

Såhär fin himmel var det.



Spirit, världens goaste hund!

En äcklig trollslända Robin tog kort på.


Puss o Kram

 


En ny blogg har föds!

Hej och välkommen till min nya blogg!
Här kommer jag b la skriva om mode,mina åsikter och mitt liv:) Idag har jag varit i skolan, jag går första året på spectrum-skapande kommunikation på andersstorpskolan och jag trivs jätte bra. Efter skolan så åkte jag buss hem och då råkade jag somna. Jag sov ända tills klockan var halv 8! När jag vaknade fick jag panik eftersom jag och min pojkvän hade planerat att vi skulle se idol hos några vänner. Det blev iallafall bra tillslut, så nu sitter jag här framför tvn och skriver på jonathans bärbara dator. Och nu när jag ger bloggandet en chans och ska försöka skriva så mycket som möjligt så hoppas jag att ni kikar in här lite då och då, okej:D?!

Puss o Kram



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0