inte kul.

Hej bloggen!
Just nu sitter jag här på skolan och väntar på att min engelska lektion ska börja. Efter engelskan får vi sluta eftersom vi inte ska ha någon matte eller idrott, woho!
Jag ska nog gå på stan en stund efter skolan och efter det ta bussen hem och sova! Ikväll är det träning vilket jag inte är peppad på...fårse om jag ens göre, men ha en bra dag, kraaaaaaaaaam!



Är riktigt sugen på detta just nu.


Back on track

Hej, just nu sitter jag här på skolan i en datasal. Vi har datorkunskap 20 i 12 och de är ju ett tag kvar så jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg!
Jag har ju som ni vet inte skrivit på ett tag. Varför? jo de är faktist så att jag har haft väldigt mycket för mig på sistone. Jag vill blogga, jag tycker det är riktigt kul när man väl har kommit igång o så. Och sen är de ju inte så kul när man inte har någon design heller. Jag har försökt göra själv men de går inte så bra hehe. Men jag ska ta tag i de nu och fråga någon annan:)
För er som undrar så har mitt liv bestått av skola, träning och festande under den tiden jag inte har skrivit. I fredags så hade vi fest hos oss som vanligt. Sen på lördan så började vi kvällen med jaccutzi bad och bastu på kallholmen, sedan åkte vi hem till Robins föräldar och åt god mat. Vi planerade därefter att gå till en fest i skelleftehamn men vi ångrade oss och stannade hemma och sjöng singstar och spelade guitar hero:) Så ja, de var min helg det. Ikväll blir det träning för fulla muggar! Ha en bra dag, kram.

Badhuset.

Hejsan=)

Snart kommer mamma och hämtar mig, vi ska nämligen åka och bada. Efter badandet så åker vi in till stan och käkar. Vi fårse om det blir en liten shoppingrunda också, mina pengar är dock tyvärr snart slut..men men, det kommer ju nya sen i slutet av månaden.
Jo föresten, igår så blev det en "spa kväll" med mig själv. Jag klippte, filade och målade naglarna (både fötterna och händerna). Sedan duschade jag, peelade hela kroppen osv. Efter det så smörjde jag in mig med body butter från the body shop, hallon=) Jag tog lite bilder igår men fick kameran slut batteri och jag orkar inte ladda den. Men sen när jag kommer hem kanske jag orkar, då lägger jag ut bilderna. Och en sak till, jag fick en komentar av en person som ville se min nyårsoutfit på. Jag skrev att jag hade tagit bilder på den, men nu när jag ser dem så är det inget jag vill lägga ut, bilderna är suddiga och inte alls bra haha. Jag får ta väl ta på mig kläderna och ta nya senare om jag orkar. Ha en bra dag!

booooring.

Hejsan, eller god morgon kanske jag ska säga? Jag vaknade faktist för en halvtimme sedan..
Hade ställt klockan på 12, vill inte sova bort dagen men när klockan ringde så stängde jag av den och somnade om, TYPISKT.
Idag är det onsdag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Nu har jag inge mer å skriva så hejdå, ha en bra dag!

Dem här gobitarna skulle jag i princip göra vad som helst för, nästan..
Om ni tittar noga så är legginsen i tigermönster, grr! Och den håriga saken är en jacka för er som undrar. Döskallen är såklart en ring och pjucksen har jag suktat efter i evighet känns det som. Scarfen skulle va snygg å ha i håret alltså runt skallen? Halsbandet är ballt och armbandet bara underbart.


Better then nothing.

Hej.
Jag hittade tyvärr inga ringar på stan men lite andra fina saker som fick följa med hem. När jag komme hem så lagade jag mat till mig och Robin, kebab med ris och tzatsiki blev det haha!
Nu har jag iallafall bara slappat, sett på tv och sånt. Ikväll blir det att ta det lungt eftersom Robin är sjuk, ha en bra kväll!

Här är det jag köpte:











staaaan.

God morgon!
Nu sitter jag här färdigfixad och mumsar på en gorby´s. Klockan halv två går bussen till stan så jag ska nog börja gå ner snart. Jag somnade halv 5 inatt/morse och vaknade 25 över 11, inte så dåligt=) Aja, men jag hoppas iallafall att jag hittar något fint på stan, är ute efter söta och tuffa ringar. Dem söta ska jag ha till svart nagellack och dem tuffa till rosa, fint va? Ha en bra dag!


Jag just nu, har på mig mitt nya rosettdiadem. Robin ligger och sover så jag har tyvärr ingen som kan fota min outfit, men jag har iallafall på mig svarta leggins med skinndetaljer, klänningen från nyårs, en svart vanlig kofta och älskade pälskragen.


Chill-dag

Hej!
Idag vaknade jag klockan halv 4, inte okej! Jag måste verkligen vända om dyngnet nu om jag ska palla skolan som börjar om exakt en vecka..
Idag har jag bara städat och städat, lägenheten såg ut som ett bombnedslag efter vår nyårskväll hehe. Men nu kommer Robin med pizza så HEJDÅ!



skridskor.

Tja.
Jag komme nyss hem från ursviken, har varit och åkt skridskor med robin, jossan, jonte och simon och det var riktigt kul må jag säga, förutom att det var lite kallt då.
Tidigare idag var jag och älskling på solbacken. Först slank vi in på inter sport och köpte hockeypuckar och sedan in på Lindex där jag köpte:

Ett rosettdiadem och ett svart nagelack. Tycker verkligen det är skitbra att Lindex har öppnat nu på solbacken och att de har öppet på söndagar=)


tillbaks.

Hej!
Jag har haft ett litet uppehåll och inte skrivit sen nyårs och det beror på att jag har varit så himla sliten..
Nyårskvällen blev dock riktigt lyckad! Vi åt, drack, spelade spel, smällde raketer, gick i kylan till en lokalfest (jag höll på dö om någon undrar), drack mer, smällde mer raketer, pussades vid tolvslaget, "hoppade in" i ett slagsmål, gick till en annan lokalfest, drack mer, gick hem med jonte och jossan, åt mat och efterrätt, spydde tre gånger och somnade si sådär vid 6-tiden. Så ni kan ju tänka er hur jävla bakis och sliten jag var på fredan hehe.

Jag på nyårs=)


RSS 2.0