Min nyårsoutfit?


Och ett par svarta eller silverglittriga pumps på det! Längtar längtar längtar..

partyrockers in the house tonight

Hej! Just nu sitter jag i datasalen och har just haft ett fotoprov som gick sådär. Om en halvtimme ska vi äta tomtegröt, pepparkaka och mandarin, längtar:)

Har dock ingen som helst julstämning, och jag vet vad det beror på. Ingen snö såklart! Så kära snö kom nuuu.
Efter skolan blir det stan med Stina & mamma. Lönen kommer idag så jag ska se om jag hittar något fint som kan få följa med mig hem. Vi ska även prova den nya resturangen Biskops, hoppas det är gott. Ikväll är det förfest hos oss, och sen drar vi till folkparken och lyssnar på Kapten röd:)!

Ha en bra Fredag.

P-p-party!

FEST IKVÄLL!! skoja ba hehe

Denna lediga vecka har jag hängt på stan, shoppat, ätit god mat och stressat. Det mesta har varit bra, men stress kan ju vara bland det värsta jag vet och det har jag ju som sagt gjort iprincip hela lovet. Jag och syster ska ha fest imorrn och idag "pyntade" vi hela lägenheten med spindelnät osv. Det som har varit den största energi tjuven är nog shortsen jag beställde från h&m förra veckan. Har varit inne på hotmail flera gånger om dan, kollat inkorgen på mobilen och åkt förbi macken ett x antal gånger och frågat. Ringde även h&m kundservice tillslut. Idag kom de jävla shortsen äntligen! Snygga var dom också, ska ha dom imorrn.
Somsagt, imorrn är det feeeeeeest hos mig och hela världen är min! Kanske inte.. men är taggad till 1000 om inte mer! Blir såklart toxic lite senare på kvällen, har köpt biljetter och det känns underbart. Ha en bra Halloween!


RSS 2.0