vattenkrig är överskattat

Tjooo!

Svartklädda, maskerade människor med vattenbalonger säger jag bara. Vattenkriget är i full gång och jag är inte förtjust. Tycker ändå att de som gillar att kasta och få vatten på sig ska få ha sitt vattenkrig, men självklart så drabbas de som tycker de är mindre kul också.

Jag tar ju som ni vet studenten i sommar och jag är riktigt taggad på studentveckan och att få ha kul påriktigt! Vattenkriget är enligt mig bara onödigt, för mig är aktiviteter som brännboll, burträskbingo i kombination med alkohol riktiga studentaktiviteter. Nu ska jag gå till min sista filosofi lektion, fatta hur bra det känns! Ha det gott:)


here we go again:)

Tjaaa! Nu var det lite väl längesen jag uppdaterade känner jag. Vi gör ett försök igen.. Förra helgen så spenderade jag 6 långa timmar i en bil påvåg mot Gävle. Sen tog vi in påett hotell som hade världens minsta tv, men var fint i övrigt hehe! Nu tänker ni "vad i hela fridens namn gjode hon i Gävle?" Självklart var vi på karatetävling, vad annars??? Jag tävlade dock inte men det gjorde Robin, och hann vann:)

Nu har jag dragit på mig en förskylning från helvetet, vilket är väldigt frusterande då det är så himla fint väder ute. SKulle bara vilja slita av mig kläderna och lägga mig i solstolen, men icket. Nu ska vi iallfall alldeles strax åka till Robins stuga i Jörn där vi ska övernatta. Tanken är att vi ska fiska, fiska och återigen fiska! Har längtat så himla mycket efter det och snart blir det av:)

Ha en bra långhelg så hörs vi!!! eller;)?

RSS 2.0