Min Stockholmsresa sommaren 2011

Jag har somsagt spenderat några dagar i Stockholm denna ljuvliga sommar, och inte med vem somhelst utan med min fina familj & världens bästa pojkvän. Vi bodde på Scandic Plaza på Sergelstorg som var ett jättefint hotell med trevlig personal. Det bästa med hotellet var nog den fina lobbyn där man kunde sitta och chilla (dricka drinkar!) och den enorma frukostbuffén. På Fredagen (när vi kom dit) så packade vi upp våra grejer på rummet. Sen duchade vi och fixade oss lite för en dag på stan. Det hann knappt gå tio minuter så hade jag gjort mitt första köp: en tröja! Medans jag och robin shoppade loss så chillade de andra på Waynes coffe med lite gofika. Vi försökte sätta oss ner och ta det lungt, men det funkade i sisådär tre minuter sen tog rastlösheten över och vi gick och shoppade mer. Nu låter det kanske som att jag har köpt hur mycket som helst, men om jag ska vara helt ärlig så var det faktiskt Robin som köpte mest. Efter några timmar på stan satte vi oss med ömma fötter och kurrande magar på mcdonalds och åt varsin burgare. På kvällen tog vi oss några cider/öl på hotell rummet och sen gick vi ut på en mysig pub och hade det trevligt.

På Lördagen gick vi först på stan och sen tog vi spårvagnen till Grönan där vi spenderade hela dagen. Jag åkte frittfall för första gången i mitt liv och det var inte så hemskt som jag hade trott. Nästa gång tar vi den som lutar neråt. Vi gick även spöktåget och det var faktiskt ganska läskigt om jag ska vara ärlig! Det absolut jobbigaste var "lustiga huset". Det var även första gången jag gick det och fan vad yr jag blev. Trappan in till huset var galen, och jag var nära på att ramla flera gånger inne i huset. Det var iallfall sommarkrysset när vi var där och Danny uppträdde, han var skitbra! På kvällen gick vi ut igen, och sen vid 2 köpte vi varsin subwaymacka och satte oss nere vid nå vatten. Minns inte vad stället hette med det var superfint iallafall och vi satt där till 4-5 tiden.

På Söndagen mötte vi upp Simon och gick och fikade i gamla stan. Sen gick vi bara omkring och tittade på alla musikanter och andra som "uppträdde". På kvällen åt vi allesammans på Vapiano på Kungsholmen. Det var inte så gott som jag hade förväntat mig, men resturangen var häftig och påminde om "Hells kitchen" då det var jättestort och man kunde stå brevid och titta när kockarna gjorde mat.
På Måndagen gjorde vi en sista stanrunda, och vi hittade riktigt coola butiker. Robin hittade en klädaffär helt i sin stil som hette Saints and Sinners och jag hittade en fin secondhandbutik där jag fyndade en jacka. Så det var en väldigt lyckad sista shoppingdag. Framåt eftermiddag åkte vi mot Arlanda och käkade på Max. Sedan tog vi flyget hem:)

En enligt mig väligt lyckad Stockholmstrip, här kommer lite bilder:











boring

Hej på er!

Sitter just nu på en jättetråkig fotolektion. Egentligen går vi till tio i fyra, men jag hoppas att läraren är snäll och att vi får sluta tidigare. Jag har jättemycket att berätta, har ju varit i Stockholm. När jag kommer hem så lovar jag att publicera ett inlägg med bilder osv från sthlm! Kul va :)?

Ha det så bra sålänge.

Kids just wanna have fun

Igår spelade vi minigolf och det tog ca 2 timmar! Jag kom 4a och vi var 6 st som spelade. Inte bäst, och inte sämst som det brukar vara alltså. Jag hade iallafall riktigt kul, blir aldrig less på minigolf. Men ibland kan man bli lite irriterad också.

Idag ska vi kanske fara på Leos lekland så att lillkusinen på 5 år får leka av sig lite. Det är inte säkert att vi ska fara än, men jag hoppas verkligen att vi gör det eftersom han skulle ha så kul. Ni ska bara se vilken energi lillskiten har! Han är verkligen jättesöt men han kan även vara irriterande. Igår gjorde han sönder en antik byrå då han av någon konstig anleding tryckte i ett stort gossedjur i den lilla byrålådan. Hela lådan rasade ner på golvet och han sprang in till sina föräldrar. Men han är söt ändå, och jag älskar honom. Man får aldrig glömma att olyckor händer och barn är barn. 


suga på karameller

Godmorgon. Idag känner jag mig lite på dåligt humör eftersom jag har jätte ont i min hals. Har inte varit sjuk på hela sommaren, men nu tror jag det börjar närma sig.
Jag sitter just och funderar på om jag ska åka in till stan och umgås med mamma, eller till Ursviken och umgås med mina släktingar. Jag får suga på den karamellen..


tråkigheter

Hejsan! Har just kommit hem från stan där vi käkade kebab i solen, chillade på torget och shoppade. Jag köpte ett råfint linne som jag ska visa er senare!

Det har dock mitt i alla trevligheter hänt en olycka. Robins farfar har blivit inlagd på sjukhuset i Umeå och ska troligtvis operera hjärtat inom kort. Han bad oss komma dit och självklart ställer vi upp, så vi ska alldeles strax sätta oss i bilen och köra dit.  Hoppas ni får en trevlig kväll!


In till stan

Godmorgon!

Ska alldeles strax springa ner till bussen och åka in till Stan där jag ska möta upp pappa, hans bror och hans familj. Vi ska bara gå runt och kika i affärer och eventuellt käka lunch. Ha en bra dag!


RSS 2.0