mys

Hej hallå dagboken. Nä skoja! Tisdag idag och det känns rent ut sagt förjävligt. Skolmaten var den äckligaste jag någonsin smakat. När de inte ens kan steka korv så är det illa. Och bröden sen, iskalla och stenhårda. Låter det gott?
Efter skolan åker jag buss hem. Ja ni hörde rätt, buss. Robin håller på att ta tungsläpskortet så han ska tillbringa ännu en tisdagskväll på körskolan.




perfektion


Har just klickat hem ett par fräscha skor från nelly. De är perfekta..
Egentligen har jag inte råd med dem men jag kunde bara inte låta
bli. Det blir att leva fattigt en månad till igen då..

Spectacular

Har åkt och kört skoter sedan klockan 2, det var jätte kul men lite kallt. Det blev inge av med tjejerna ikväll så istället drar och bowlar istället:)


?

Lördag idag kunde inte passa mer perfekt! Helg överhuvudtaget är väldigt välbehöverligt just nu.
Igår gick jag på stan, köpte två jeans på vero. Sen på kvällen hade jag och Robin myskväll med idol.
Idag har jag inga planer förutom att jag eventuellt ska vara med några tjejer ikväll. Föresten, jag har tre frågor som upprepas i mitt huvud just nu:

1. När får jag min lön?
2. Hur kunde Linnea (den bästa) åka ut ur idol?
3. Ska det aldrig sluta snöa?


hungry as hell

Hej!

Försov mig och hade endast en halv timme på mig imorse men det gick bra. Nu sitter jag och Jossan i bibblan och väntar på att lektionen ska börja. Efter lektionen har vi lunch, och gud vad jag längtar! Är riktigt hungrig.
Vad jag ska göra efter skolan är än så länge oklart. Antingen blire att bara ta det lungt eller så blire att göra nått roligt. Vad vet jag inte, men något.



Erkänn att det börjar vattnas i munnen på er;)


Tror jag har hittat min nyårsklänning


Vad tycker ni?

Min helg

Hejsan, här kommer en sammanfattning av min helg.
Fredag: Efter skolan strosade jag omkring på stan, sen åkte jag hem och började fixa mig. Vid sju tiden kom Jonte och Jossan och åt middag med oss. Senare mot kvällen kom lite mer folk hem till oss. Vi spelade ölspelet, snackade och dansade. Eller, det var bara jag, Jossan och Jazz som dansa men ändå haha:) Vid elva tiden tyckte vi att det var dags att röra på oss lite så vi ringde efter någon som kunde skjutsa oss till Marcus. Jag och Robin fick oss inte hem så vi spenderade natten där, vilket var helt ok!
Lördag: Vaknade upp med en fruktansvärd baksmälla, och det var jag inte ensam om! Sminket var helt utsmetat, strumpbyxorna håliga och håret stod åt alla håll! Vi ringde runt och försökte fixa skjuts hem från Marcus men ingen kunde så det var bara att pallra sig mot bussen. Jag skämdes rejält kan jag säga. Men iallafall, på kvällen for jag och såg showen/konserten Joy is here och den var riktigt bra. När jag kom hem såg jag och Robin sjätte sinnet och jag tycker den var skitläskig. När Robin somnade (vilket han alltid gör) så slog jag av tvn för att jag inte vågade se själv haha..
Söndag: Idag har vi bara tagit det lungt. Eller, vi for och tränade kl 10 men efter det har vi legat i soffan och sett på extrem överlevnad maraton:) Sen for vi även till Lisa, min kusin och firade henne.

 


FREDAG

Tjenna.
Fredag idag, hur skönt;D? Sitter just nu i bibblan med jossan och väntar på att matsalen ska öppna, är råhungring och det är tikkamasala, tummen upp på de!
Ikväll blire party för hela slanten, kmr nog inte blogga nå mer idag så ha en bra kväll:)


En torsdag i November

Godmorgon!

Idag har vi egentligen sovmorgon till 10 men jag och nåra andra i klassen ska gå på en stödlektion som börjar halv 9, vanlig tid alltså. Så det kommer att bli en lång dag för mig 08.30-16.00.. Efter skolan åker jag & Robin direkt hem och börjar städa. Vi ska nämligen ha en liten fest här i lägenheten på fredag:) Där har ni min dag, inte särskilt rolig men vem har sagt att man ska ha roligt hela tiden?




Ha en bra dag!

-

Alltså vi har hål i 2 och en halv timma idag och snart har vi suttit en halvtimma i biblan, 2 timmar kvar bara!?  
Sen efter det underbara hålet så har vi 2 och en halv timmas musik. Med andra ord: ONSDAGAR kan dra åt helvete! Fast musik är roligt men varför ha det så jäkla länge? Man blir ju helt galen av att sitta i samma klassrum hela tiden.


Ska jag?

Ankle boot

BLOPPIS del 2


Transparent blus strl S 50:-
OBS: Den har ett litet hål i sidan, men det är inget man märker om man har ett svart linne under.


Tunika strl S 50:-


Spetslinne strl S 50:-


Luvtröja strl S 100:-


Jeansshorts strl 28 50:-


Shorts strl S 50:-


Tigtha jeans strl S/M 100:-


Halsduk 50:-


6-pack armband 20:-


Silvriga peaceörhängen 50:-


Stora örhängen 50:-


Stora "silver" örhängen 20:-


Rosettdiadem med silver "ploppar" 50:- (URSÄKTA DEN SUDDIGA BILDEN)


Det snurrar i min skalle

Sitter just nu och läser i "levande litteratur" boken. Jag fattar ingenting och vi har prov på tordag, hur ska det gå?
Jag tror jag håller på att bli sjuk för jag fryser och är helt snurrig i skallen.. Tur att vi är lediga idag och på onsdag för jag har verkligen inte "råd" med att vara borta från skolan. Nu tänkte jag iallafall ta en paus från pluggandet och göra nått annat. Men det blir att stanna inne. Imorgon ska jag eventuellt till stan:)




TO LAZY

Hej på er!

Ursäkta min enorma frånvaro från bloggen. Denna gång tänker jag inte skylla på att "jag har haft för mycket att göra" utan säga som det är - Jag har varit för lat för att skriva! Men nu är jag back on track så fortsätt gärna följa min blogg:)

Föresten, snart kommer DEL 2 på bloppisen!


Gammal bild, vill bli ljushårigare igen. Typ som på bilden fast utan utväxt haha:)

RSS 2.0