TIPS

Jag har provat en heldel ansiktsproduker och jag gillar neutrogena bäst. Använder mig dock bara av ansiktsrengöringen, ansiktsvattnet och dagkrämen. Tummen upp för en prisvärd och fungerande hudvårdserie för fet & finning hy!


Här är sminket jag använder mig av just nu och som jag kan rekomendera:


1.Foundation maybelline Superstay - en foundation som täcker bra och sitter kvar hela dan.
2.Isadora bronzig powder - ett superbra brunpuder som jag använder som rouge. Brukar köra på de utan glitter/skimmer.
3. H&M ögonbrynspenna - prisvärd och bra!
4. Lancome mascara - En superbra mascara som ger långa och separerade fransar.
5. Mac läppstift - Ger en fin färg som sitter kvar länge + att läpparna blir mjuka.
6. Kicks professional puderborste - Fördelar jämt.


Här kommer hårprodukterna jag inte kan leva utan:


1. Aussi shampo & balsam - Jag använder oftast "long hair" som gör att ditt långa hår får mer lyster och blir starkare.

2. Tresseme värmeskydd - Luktar supergott och skyddar håret mot platt och locktänger jag använder dagligen.

3. Wella hårspray - Ett prisvärt och funderade orginalhårspray för mer volym.

4. Proffs ocean mist - Saltvattenspay för ett ruffsigt och vågit hår.

Sist men inte minst mina favvo-produkter för kroppen:
1. Bodyshop Shower cream - Luktar supergott, gör en mjuk.
2. Aco footcream - en fotkräm mot torra och trötta fötter!
3. Aco brun utan sol - Ger en jämn och fin bränna, kladdar inte.
4. Dove velvet - en bodylotion som återfuktar och luktar underbart!
5. Dove ultimate deo - Sviker en aldrig
6. Dove summerglow - en favorit som har hängt med i några år nu!


Just smile

Hej på er! Jag är så himla glad just nu för min farbror, hans fru och deras lilla pojke (min kusin) är här och hälsar på. Jag har inte träffat dem på flera år eftersom de bor i London, men nu är dem här och jag får äntligen umgås med dem!

Igår åt vi grillat och idag blir det kinamat. Imorrn eller på Tisdag ska vi spela minigolf. Åh vad jag älskar när man har främmen, allt blir så mycket roligare då!



ha en fin dag/kväll!

I'ts true life will smile for you

Sitter nu färdigfixad och redo för en härlig partykväll med b la min syster! Först ska vi sitta ute på mammas balkong och dricka vin, och sen promenerar vi till Olles. Väntar nu bara på att Robin ska bli klar nångång. Det brukar oftast vara tjejen som tar mest tid på sig, men i det här fallet är det killen. Nej jag skojar bara, stackaren har nyss kommit hem från jobbet och står för tillfället i duschen. 

Ikväll är nog de flesta ungdomarna i Piteå och festar loss. Egentligen ville jag också fara, men somsagt inget sommarjobb = no cash. Hårt men sant. Hoppas ni får trevlig kväll!


En onsdag i Juli

Hej hej hej!

Idag vaknade jag av att någon plingade på dörren. Blev jättechockad och funderade på att inte öppna eftersom jag var så trött, men efter många om och nej tog jag täcket runt mig och gick och öpnnade. Det var min kära mamma som stod där ute jättepigg, jätteglad och jättesugen på att hitta på nått. Jag som var alldeles nyvaken kände mig väl inte så väldans sugen just då men gav ändå med mig. Och det kan jag nu säga att jag gjorde helt rätt i, för gu va trevligt vi haft det. Först for vi till Eva som bor i ett jättemysigt hus ute på kallholmen och åt lunch + solade. Efter många trevliga timmar hemma hos henne for vi till en butik i hamn och jag köpte ett läderarmband till Robin som han ska få när han kommer hem ikväll. Efter besöket på butiken for vi till Irna och käkade pizza på deras uteservering, mycket gott vare! 

Nu blir det att diska + städa lite, och sen ut och powerwalka! Lär behövas nu efter pizzan. Har knappt tränat nått i sommar och det har varit skönt. Men nu ska jag sakta men säkert börja om igen:)




Höstkläder i mitt hjärta





MJAU

Nämen hallå på er! Här sitter jag färdigfixad och supertaggad på festdag nr2. Gårkvällen var kung med go dricka, icasallad, langos, skön musik och trevligt sällskap. Nu hoppas vi bara på att denna lördagskväll blir lika bra, om inte bättre! Sitter just nu och väntar på att Robin ska stänga av sitt jävla nhl och hoppa in i duschen. Föresten, ni skulle bara se mitt hår just nu! Jag lockade det och det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Har värsta afrot, helt sjukt. Men allt klär ju en skönhet, eller vad säger ni;)?


LEVA LIVET

Hej på er kära readers! Fasen va min blogg suger, helt otroligt att jag fortfarande har besökare. Sommaren 2011 har hittills varit helt underbar. Jag har badat, festat, fiskat, spelat minigolf och en heldel discgolf. Ikväll äre trästocksfestivalen som gäller och jag känner på mig att det kommer bli sjuukt bra!


RSS 2.0