Boom, boom, boom, gotta get get!

Hej bloggen, det var inte igår!
Mitt lov har hitills varit hur underbart som helst. Jag har bara legat hemma och slappat:) (måste ju vila upp mig inför helgen, haha). Ibörjan av lovet så satt jag och planerade vad jag ville göra på lovet, typ åka till olika ställen och så. Men varje dag har jag vaknat upp och kännt mig trött och myssugen så jag har insett att på ett lov inte bara är till för att hitta på en massa saker, det är även till för att man ska vila upp sig inför skolan.
Nu ska jag iallafall fixa mig och sedan åka in till stan..måste köpa några saker inför halloween. Sen ikväll så blir det träning med älskling, seeya!


En bild på mig och tjejerna på skolavslutningen i 9an. Miss you girls!

Puss o Kram

Skönhetstips







Skönhetstips







Skönhetstips







Skönhetstips







Weird

Hej.
Jag vet att jag uppdaterar sällan nu förtiden men det får ni ta. Jag sitter iallafall här o gör ingenting,
kul va:)? Klockan 20.00 börjar mammas pojkar på 4an och det ska jag se, ehm...hejdå!


Weird

Hej.
Jag vet att jag uppdaterar sällan nu förtiden men det får ni ta. Jag sitter iallafall här o gör ingenting,
kul va:)? Klockan 20.00 börjar mammas pojkar på 4an och det ska jag se, ehm...hejdå!


myskväll

Hej, vi har nyss ätit tacos och nu ser jag på "mammas pojkar", de är jävligt bra:)! Klockan 9 är det lyxfällan och jag och älsking har köpt lite gott som vi ska mysa med då:) MEN NU BÖRJAR DET!

Puss o Kram

Vilka av dem här ska bli mina?


På bättringsvägen

Godmorgon! Idag mår jag faktist superbra=) (hur ni ska tolka det vetja inte eftersom jag har varit sjuk i nästan en vecka så klagar jag inte över något), hehe men iaf så har jag nästan precis just vaknat och nu sitter jag framför datorn med en banan milkshake. Det är så tråkigt att vara hemma på dagarna utan Robin..och han kommer hem vid 4, läänge kvar:/ Ikväll så ska jag sola solarium har jag bestämt, jag är riktigt blek nu. Jag har faktist en sån hy att jag blir jätte brun på sommarn och jätte blek på vintern, aja seya!


Här är en riktigt gammal bild som är tagen i Stockholm. Jag hade just kommit dit efter en SPA resa till Tallin där jag fick en "brun utan sol massage" haha! Jag minns det så väl när tanten som skulle massera mig gav mig en papperstringtrosa, jag bara "what is this?" och hon tog av mig den och satte på sig den ovanpå kläderna och sa sen "no cloth". Fan va pinsamt det var alltså. Men tillbaka till bilden nu, jag var äckligt jävla brun och hade långt svart löshår. Nu är jag blek (fast fantisera bort det för det är jag inte snart) och har honungs/guld färgat mellanlångt hår. TILL FRÅGAN NU! ska jag ha mörkt eller ljust hår?!



 


Puss o Kram


fyra snabba

Innan jag går och lägger mig så tänkte jag visa er "4 snabba" med mig, sovgott:)




my style

Bara för att jag inte har skrivit på länge så delar jag med mig lite av min snygga höststil, enjoy!





klädtips

Hej bloggen!
Jag har varit sjuk sen i söndags men börjar bli frisk nu som tur är. Jag har inte så mycket att skriva eftersom jag inte har gjort annat än sovit, sett på tv och läst..så jag jag tänker ge er lite klädtips;)

Första bildens outfit består av lackleggins, ett svart linne och en skinnjacka.
Min komentar: Även fast jag älskar svart så blir det här för mycket, för "tufft".
Du framhäver inte något av plaggen när du mixar ihop dem såhär.

Den andra bildens outfit består av jeansleggins, ett vitt linne och en jeansjacka.
Min komentar: Även dem här kläderna är snygga var för sig, men tillsammans blir det bara så fel!
Jag skulle inte kunna låta bli att känna mig som en raggare från 80-talet om jag hade på mig det här.



Min komentar: Såhär ska det se ut. Det handlar om att bryta av med olika material och ibland även färger,like it!


Guldstaden

Tjenna=) Jag håller på att göra en blogg design, fast den är långt ifrån klar..
Efter skolan så blev det stan. Jag köpte ansiktsvatten, lösnaglar, sockar och ett nitarmband. Jag skulle egentligen träna ikv men Robin är trött så de blir inget. Istället tänkte jag gå ut gå typ vid 7=) Sedan klockan 8 så börjar "bonde söker fru", och sen vid 9 är det efterlyst! Då vet ni, vi hörs.


Här har ni en rolig bild som jag gjorde för ett tag sen!

Puss o Kram











bloggen lever igen!

Hej bloggen! Det var ett bra tag sen jag skrev. Just nu sitter jag i en datasal och jobbar med ett grupparbete om Västerbotten, Texas och Florida. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det har inte hänt så mycket. Dagarna rullar på som vanligt hehe. Min helg var jättebra, på fredagen så blev det myskväll framför tvn med älskling. På lördagen så blev vi bjudna på finmiddag hos Robins föräldrar och därefter drog vi på en fest på A-torp:)
Skriver sen när jag kommer hem.



Puss o Kram

RSS 2.0