framstjärt

Hej på er!

Jag har inte kommit hem från skolan ännu. Jag står här på Robins jobb och väntar på bättre tider.
Robin har skruvat i skotern och jag har gått på stan. Vi har även varit hos mamma och ätit gott=)
Snart kommer Tero och hämtar oss, LÄNGTAR!! När jag kommer hem ska jag duscha och sen se någon film typ.
Imorgon är det sista skoldagen fast vi har typ 1 lektion och busig som jag är så skippar jag nog den! Sen vid 4 tiden ska jag, min syrra och Robin åka och hämta pappa på flygplatsen och sen fika hemma hos honom, det blir nog mycket trevligt. Har saknat farsgubben. HA EN BRA KVÄLL HEJDA!


Ingen spya den här gången. Det tar sig!

Hejsan!

Här hemma läggs det golv för fulla muggar nu och snart är det färdigt;D Igår blev det en galen kväll. Vi åt först middag hos dem bästa blivande svärföräldrarna som finns. SEN började vi dricka lite smått och mötte därefter upp jonti och jossi. Efter en relativt kort promme som kändes som en mil så var vi tillslut framme på festen. Det var typ en raggarfest och några såg ut som nazister, haha! Jag och jossan kände oss inte hemma precis men alla var iallafall jätte trevliga och galna. En STOR kille ramlade t ex över bordet med all dricka på. Det första jag tänkte var "fan där försvann min starköl" men sen så såg jag att killen var helt däckad och blodig i ansiktet så då spelade inte min öl sån stor roll längre, stackars han. Vi kom iallfall hem ca halv 4 och då däckade jag direkt. 


uppe med tuppen

Godmorgon på er!
Snart kommer Robins morfar och då ska vi (dom) börja lägga golv hehe. Sen måste vi in till stan och köpa mer papper som man måste ha när man lägger golv..
Igår kväll tog vi det bara lungt och la oss rätt tidigt. Ikväll blire nog samma sak. Hade bra!


s-s-shopping såklart!

Hejsan!

Idag har jag först varit på skolan och sedan strosat omkring på stan en stund. Klockan 7 hade jag träning i 1 timma och jag komme hem därifrån vid halv 9. Just nu sitter jag här i soffan och käkar äppelmos o ser på Efterlyst. Efter det ska jag o Robin gå och lägga oss, men jag slänger in bilder på lite saker jag köpte igår..


Nitarmband 40:- Secondhand

Jacka 399:- H&M

Spritglas/ljuslykta 10:- st Secondhand

dear winter

Här är några bilder från i söndags då vi chillade i rävarestugan=)

Snart är snön borta, det känns skönt. Men samtidigt så kommer jag nog som alla andra år sakna den. Det som är bra med vintern är att man kan köra skoter, åka skridskor och bräda. Men jag kommer nog ändå alltid tycka om sommaren mer=)


busig idag

Godmorgon!

Jag är hemma från skolan idag. Vi har ändå bara 2 lektioner så det känns inte så värt, men det får inte bli en vana! Jag ska strax börja städa och sen kanske gå ut och gå om jag orkar. Ikväll kommer Robins kompis hit och förfestar med oss och sedan drar vi till Markus=) Jag skriver senare, och kanske KANSKE lägger jag ut en "kvällens outfit bild". Hade bra!


@skolan

Hejsan!
just nu sitter jag på datakunskapen och ska snart visa upp min powerpoint:) Efter skolan så blire jobb.....drygt! Och något som är ännu drygare är att jag måste plugga när jag kommer hem, men det är bara att kriga!

Ha en bra dag:)!

UMEÅ SHOPPINGEN



Snyggingar från DNA. Orginalpris 799:- men det var halva reapriset så jag betalade 250:- för dem.


Tröja från MONKI 200:-



5 ringar 49:- från LINDEX.

Inte så mycket shopping men vi hade en jätte trevlig dag med mycket MAT haha=)
Nu ska jag börja städa lite, ser ut som ett bombnedslag här i lägenheten. Sedan ska jag gå ner och sola lite, skööönt!


UMEÅ

Förlåt för dålig uppdatering. Jag åker iallafall till umeå me mamma, stina, sara och eva kl 10:D Ha en bra dag!


RSS 2.0