* NYÅRSLISTA *

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Åt sushi. Trodde det var godare än det var, så blev lite besviken hehe

Har du några nyårslöften?
- Äta nyttigare!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nepp

Vilka länder besökte du?

- Inga:(

 Vad önskar du att du gjort mindre?
- Flännat på fyllan

Bästa minnet från 2011?
- Första gången vi var på "måste dansa" lätt haha!

 Bästa köpet?
- hmmm.. min pälsjacka som jag köpte nu på mellandagsrean

 Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och alkohol

Gjorde någonting dig riktigt glad?

- Det fina vädret, mamma och Robin.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

- Gladare tror jag, minus alla snefyllor

Favoritprogram på TV?
- Idol, ensam mamma söker och topmodel

Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
- MER PENGAR, och mer fest hihi

Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Att få tjäna sina egna pengar, och en utomlandsresa :)


snart smäller det!

Gokväll! Nyårsplanerna är äntligen klara och jag börjar känna mig rätt så taggad :) Det blir att fira med min syster, hennes pojkvän och en massa andra i Gumboda. Har typ inga som helst förväntningar, men jag tror det kan bli nice. Kylskåpet är iallafall packat med cider, öl och vin så vi lär då inte bli törstiga iallafall ;)



Ha en jättebra Nyårs, vi ses nästa år!

Dag 7, passar mitt stjärntecken min personlighet?

Väduren



* Bra ledaregenskaper
* Hett temperament
* Starkt ego & bra självförtroende
* Gillar att ta ansvar
* Snabb att fatta beslut
* Måste få sin vilja fram
* Utåtriktad och frispråkig

Jag har alltid tyckt om att vara ledare på olika sätt. T ex i grupparbeten eller i kompisgänget. Jag vet inte om jag är en bra ledare men jag brukar oftast tänka på att bjuda in alla i gruppen och att lyssna på andra och inte köra över någon. Ett hett temperament har jag absolut! Självförtroende har jag bara ibland, men ego har jag kanske lite mer av då. Brukar t ex välja den största godisbiten och ta den fluffigaste kudden. Så lite egoist är man kanske allt! Jag har faktiskt alltid gillat att ta ansvar, men inte när det blir för mycket. Då kolapsar jag.

Jag har alltid beslutångest över saker och ting. Det kan t ex vara vilket shampo jag ska köpa eller om jag ska köpa en tröja eller inte. Trots beslutångestkriget som pågår i mitt huvud så brukar jag kunna ta snabba beslut. Jag tänker liksom "skit samma". Jag gillar att få min vilja fram såklart, vem gör inte det?? Utåtriktad är jag ibland, beror på människorna och miljön. Frispråkig kan man lungt säga att jag är! Pratar ibland utan att tänka hehe.

Så nu har jag kommit fram till att väduren, mitt stjärntecken passar min personlighet very well!!

NÄR LIVET É SOM BÄST!

Hejhejhej!! har haft en jättebra julafton, bilder kommer:) Har även hunnit vara på mellandagsrean och hittade väldigt mycket fint! Nu är jag dock pank. Nyårs snart, och fortfarande är det oklart vad vi ska göra! Men det löser sig nog, det gör det alltid! Klänningen är iallafall inhandlad. Den ska ni också få se så fort jag får igång kameran som håller på att sluta fungera...

Det känns så jävla härligt med lov! Idag ska jag bara ligga hemma och mysa framför tvn i min pyamas. Tror det kan vara bra att vila upp sig lite så man orkar nyårs hehe! Men sen har jag också tyvärr ett prov att plugga till under lovet. Innan lovet tyckte jag att det lät som en jättebra idé att göra provet efter lovet. Men nu känns det rent ut sagt förjävligt. Men men, bara att leverera.


dag 6, 30 saker om mig själv

1. Jag heter Sofie i andranamn
2. Jag har brytit nyckelbenet
3. Jag håller pennan "konstigt" när jag skriver
4. Jag kan gå ner i brygga
5. Jag har en tandsmycke
6. Jag har gått i en "kristen" skola från 4an till 9an
7. Jag sjunger 70% av tiden jag är hemma
8. Jag har tränat karate i 2 och ett halvt år
9. Mitt favorit tvprogram är Top Model
10. Jag älskar kläder och skor
11. Jag har varit i 6 länder, Egypten, Italien, Turkiet, Gran Canaria, Frankrike, England.
12. Jag har enligt mig själv för stora bröst
13. Jag gillar mina ögon
14. Jag älskar mitt hår
15. Jag ska ta studenten i sommar
16. Jag önskar mig en resa i studentpresent av mina föräldrar
17. Jag älskar att vara i vatten
18. Jag tycker att det är oerhört roligt att åka karusell, åker allt.
19. Jag är mörkrädd
20. Hatar skräckfilmer
21. Blir spyfärdig av blod
22. Älskar att vara full
23. Hatar att spy
24. Mat är bland det bästa jag vet
25. Älskar att få saker
26. Älskar att ge saker
27. Ställer upp till 100% för mina nära och kära
28. Kan vara lite egennyttig ibland
29. Jag har en bitchig sida som ibland dyker upp i stressade eller pressade situationer
30. Tänder alltid ljus när jag kommer hem (iaf på hösten och vintern)


Dag 5 - Någon gång jag tänkt ta mitt liv

Jag har många gånger velat ta mitt liv  för att allt gått så dåligt eller varit jobbigt. Men jag har dock aldrig försökt ta mitt liv på något sätt. Är för feg, och älskar livet allt för mycket!


Dag 4 - Vad jag tycker om religion

Jag tycker det är bra med religion eftersom att det kan vara en trygghet för människor och ge dom hopp om att det finns en mening med allt. Men religion bidrar även till en stor del av alla krig och konflikter som sker mellan länder. Själv så vet jag inte vad jag tror. När jag var liten trodde jag på gud och jesus, men nu på äldre dar då man har fått lite mer kunskap så är jag förvirrad. Jag vill gärna tro att det finns en god gud som tar hand om mig, men samtidigt så känns det inte så realistiskt då så mycket hemskt händer i världen.. 

Men somsagt, religion är bra och fint.


Dag 3 - Vad jag tycker om droger och alkohol

Alkohol - Både bra och dåligt. Alkohol är bra när den tas i en lagom mängd för att ha kul. Den är dålig när den tas i för stor mängd och om syftet är att "dränka sina sorger" eller bli mer självsäker.

Droger - Jag är emot alla droger förutom alkohol som faktiskt också räknas som en drog. Jag har aldrig provat någon annan drog, och kommer nog aldrig göra det heller. Tycker det verkar för farligt, och sen så tror jag att det är lättare att man börjar ta tyngre droger om man t ex börjar röka hash istället för att dricka. Så NEJ till droger!


Dag 2 - Mitt liv om 10 år

Om 10 år är jag 28 och då hoppas jag att jag har utbildat mig klart. Till vad vet jag inte rikgit än, men har börjat fundera lite smått på målare/tapetserare eftersom att man tjänar bra med cash då, och för att det verkar kul:)

Sen så har jag en liten känsla av att om 10 år så har jag en bebis eller två. Hoppas iallfall! Jag hoppas även att jag bor i ett fint hus här i norrland någonstans med Robin.


Dag 1 - Mitt förhållande

Jag är i ett förhållande just som hitills har varat i lite över fyra år. Först umgicks vi som vänner och hittade på olika aktiviter som t ex skridskor. Sedan började vi känna mer för varandra och bestämde oss för att bli ihop.
Vi har bott tillsammans i ca två år och hitills går allt superbra. Vi hjälps åt med hushållet och matlagningen. Det bästa vi vet är att ligga i vår nya soffa, titta på någon bra film och bara mysa. Men vi gillar att festa också hihi.
Jag och min pojkvän kan prata om allt. Han ställer alltid upp för mig, och han är väldigt charmig. Jag kan faktiskt inte tänka mig att leva ett liv utan min fina prins, han gör mig hel.


Nu kör vi!


RSS 2.0