On the top

Kände att det var dags att skriva nu! Jag njuter av mittt lov som hitills har varit helt jävla underbart. Jag har börjat jobba också, och jag trivs hur bra som helst:) Igår förfestade vi först hos Alexandra och drog sen på trästocks som förövrigt var kung!
Nu har vi nyss ätit grillat och snart ska jag hoppa in i duschen och sen efter det dra och bada badtunna. Ikväll blire kanske trästocks igen, vi fårse!


la rubrika

Hejsan!
Gårdagen vart hur lyckad som helst. Först åt jag med mamma och pappa i stan, sen spelade vi lite olika spel på festivalområdet. Efter ett tag så for pappa hem och då gick jag upp på torsten och klippte luggen, blev supernöjd!
Sen åkte jag, lowan och Jazz en karusell, virvelvinden tror jag den heter. Iallafall så är den skitrolig!
Efter att vi hade gått omkring på stadsfesten ett tag så drog vi + Hanna hem till Jazz och såg meangirls:)

Nu på morgonen har jag bara städat och städat. Robins släktingar kommer imorgon och hans farmor och farfar ska sova här så det måste vara rent. Man vill ju inte behöva skämmas? 

MEN NU SKA JAG FORTSÄTTA STÄDA.

Stadsfesten

Godmorgon. Är trött som bara den men jag måste ändå börja fixa mig för vid 11 tar jag bussen in till stan. Självklart ska man på stadsfesten:D Ha en bra dag!


FREDAG

Hejsan!

Nu sittter jag här i soffan nyduschad och glad. 14.50 tar jag bussen in till stan och går omkring där ett tag. Sen vid 16.00 går jag till mammas lägenhet och fixar mig. Och efter det så drar jag, mamma och mormor till gumboda festival:)



Ha en bra dag!

ÄR JAG OCH JANET LEON LIKA?



Poor little Nazanin

Ska ut och powerwalka nu. Egentligen orkar jag inte men jag MÅSTE! Har inte gått på ett tag nu...


RSS 2.0