Min pojkvän

Vad heter han/hon? 
Robin Nyholm 
Hur gammal är han/hon? 
Han är 20 år
När träffades ni sist? 
För ca 10 min sen
Är han/hon snygg? 
Oja
Brukar han/hon färga håret? 
Nej men han har provat när han var yngre
Vilken färg har han/hon haft? 
Jätteblont när han var liten men sen färgade han det brunt och nu har han sandrefärgat.
Vad har han/hon för parfym?
BECKHAM signature
Är han/hon galen?
Näe, han är lugnet själv
Vad är erat första minne?
När polisen hällde ut vår dricka
Har ni många minnen ihop?  
Väldigt många
Vart bor han/hon
Med mig. Eller, jag bor nog mer med honom hihi
Har ni varit utomlands tillsammans? 
Inte än. Kanske till hösten eller nästa sommar
Vad heter hans/hons syskon?
Hans storebror heter Robert
När träffades ni första gången?
På kurjan.
Hur träffades ni? 
Genom Jossan och Jonte som redan var ett par då
Vad går han/hon i för sporter? 
Karate. Eller han är tränare.
Vad kan han/hon göra på helgen?
Festa, fiska eller ha myskväll
Vad brukar han/hon göra efter skolan? 
Efter jobbet så kommer han hem och gör mat
Har ni pussats?
Många gånger
Brukar ni säga att ni älskar varandra?
Jämt
Har han/hon fräknar?
Nej
Har ni kollat på film någon gång?
Vi var filmnördar förut
Har ni bråkat någon gång?
Jo fast vi blir alltid vänner igen.
Har ni skrattat tills ni gråtit?
Jaa haha
Har du sett han/hon gråta?
aa
Har du sett han/hon vara riktigt arg?
aa
Har han/hon sett dig gråta?
Många gånger
Vad ska ni göra i sommar?
Just nu jobbar han så vi gör inte så jätte mycket förutom att bara umgås. Sen när han får semester ska jag jobba så då blire nog samma sak. Men vi ska festa tillsammans, bada, fiska och gå på festivaler
Har han/hon svikit dig någon gång?
ja fast inte med något stort
Har ni pratat i telefon någon gång?
självklart
Kommer ni att vara kompisar/tillsammans om 10 år?
De tror jag absolut
Vad är det bästa med honom/henne?  
Han är givmild, snäll pålitlig.
Vad skulle du vilja att han/hon ändrade på?
Inget
Skulle du ge honom/henne pengar om du vann 1 miljon?
Vi skulle använda pengarna tillsammans
Hur ser hans/hons klädstil ut? 
En blandning mellena hiphop och skate stil.

JAG HATAR MYGG

Alltså är det bara jag som tycker att det är för varmt/kvavt ute? Det är ju inte ens sol..
Min natt har varit ett helvete pga av alla mygg som surrade i mitt öra. Man måste ju ha öppet fönstren på dagen iallafall annars blire ju jätte kvavt här inne i lägenheten.


Att bränna pengar

Har varit på stan med Robins mamma idag:) Det här köpte jag:

Leggins från H&M


Klänning/tunika från FANNY. Ska ha den på Robins brors bröllop nästa vecka.



Skjorta från Gina tricot



MONDAY

Hejsan!

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering. Har haft fullt upp med annat faktist. Min midsommar var HELT OK, varken mer eller mindre:P
Idag har jag legat ute på en brygga och solat. Sen har jag, pappa och Robin varit på solbacken och handlat. Detta köpte jag:

En keps från Lindex!


Blommiga leggins även dom från lindex!


Dem här köpte jag för ett tag sen också. Från Cubus!






MES

Morniiiiiiiing!!

Jahapp, ännu en halvsolig dag. MESIGT. Jag vill ha ryssvärmen, då är jag nöjd;) Nu ska jag diska och städa undan lite. Sen vid 2 ska jag och Jossan powewalka. Och efter det, ja.... då vet man inte vad man gör. Om det är soligt så ligger vi kanske i gräset. Eller så ligger jag hemma framför tvn, eller badar vi kanske?

HAVE A NICE DAY IALLAFALL:)


GINA TRICOT

VILL HA!!










Helt OK

Idag har jag umgåts med jossan. Först spelade vi lite fotboll och sen cyklade vi till kallholmen. Tanken var att vi skulle bada men det var riktigt kallt i vattnet så vi skippade det. Efter det drog vi hem till Jonte och tittade på roliga klipp på youtube.
Nu är jag hemma och ser på sweet sixteen. Egentligen måste jag städa men jag lat! Ikväll får vi se vad som händer. Kanske hittar vi på nått busigt=)




Kan inte bara solen komma fram?

Godmorgon!

Igår blev det en sväng till joypeak. Det var kul, fast dem hade typ världens sämsta komiker haha! Jag kom väl hem vid halv 11 och då såg vi film och myste:)
Nu sitter jag här i soffan. Är riktigt jävla less på att sitta här ska ni veta. Vädret suger, det går inte att göra nått.
Men om yr.no stämmer så ska det bli sol i veckan. HOPPAS! jag går seriöst hellre i skolan än att sitta inne och inte göra nått.







Smällar man får ta

Hejhej.

Idag mår jag inte helt hundra efter gårdagen. Egentligen skulle jag jobba på Joypeak men jag skippade det.
Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, är så himla hungrig! Ikväll blire kanske att fara till Joypeak och ha kul, då vet ni :)



Skulle ha behövt en sånhär just nu!

Happy

Hejsan!

Igår så köpte jag och Robin en pizza och åt den nere vid vattnet, mysigt! Sen tog vi bilen till mamma och badade skumbad och spenderade natten där.
Idag så har jag ätit lunch med mamma på Victoria inne i stan. Det blev en räkmacka och fanta, mums! Nu sitter jag här och lyssnar på Whiskey Lullaby som är så jäkulskt bra! Funderar på sprätta en cider fast är lite tveksam eftersom det inte är helt säkert att vi ska festa än.


Oh no

Vet ni?

Robin är sjuk/förskyld sen några dagar tillbaka och igår när jag låg brevid han i sängen i typ en kvart så kände jag rent hur ett virus hoppade in mig. Och vips så hade jag skit ont i halsen så jag har hostat typ hela natten.
Nu när jag vaknade så hade jag jätte ont i halsen...Hur kan det gå så fort???


Jordbävningen

Juste, glömde skriva om jordskalvet igår. Jag satt i soffan och såg en film och Robin låg och sov i sovrummet när det plötsligt började bullra och skaka. Jag jag blev helt chockad, har nog aldrig varit så rädd i mitt liv eftersom jag aldrig tidigare har varit med om ett jordskalv. Jag trodde HELT SERIÖST att jorden skulle gå under så jag sprang in till Robin och han var lika orolig.

Somsagt så var det riktigt läskligt. En mycket skum känsla, typ som att jag drömde eller nått. Har faktist drömt en heldel skumma grejer om jorden på sistone. En natt drömde jag att det började tjuta jätte högt. Jag tittade ut genom fönstret och då såg jag att alla stjärnor flög omkring huller om buller och att månen blev jätte stor och sen jätte liten upprepande gånger.
Drömmarna har givetvis med min rädsla för att jorden ska gå under att göra. Det är ju så mycket snack om att jorden ska gå under 2012 och ända sen jag såg den jädra filmen som förövrigt är väldigt bra så kan jag inte sluta oroa mig..


Bild från google

Här är en bild från ett jordskalv i Sverige. Tänk så läskligt det hade varit att stå där marken delade sig. 
Tänk om det hade blivit en större spricka och någon ramlat ner!

AJA NOG MED FUNDERINGAR. GODNATT.


:D

Hejsan! Jag komme i pricip nyss hem. Först gick jag på stan en stund, sedan åt jag och mamma på dallas och efter det så var vi på björksskolans skolavslutning. Alla uppträdanden var hur bra som helst, och kul att så många killar vågade sjunga. Det var även trevligt att träffa sina gammla lärare, tro det eller ej men björksskolan har dem bästa lärarna i världen!
Nu ska jag kanske om jag orkar sätta på mig mina träningskläder och gå ut och powerwalka, tror nästan det:)


depp

ÅH!

Bra sätt att börja ett inlägg va? Nä men jag vaknade nyss upp pigg och glad. Jag tittade tyvärr ut genom fönstret och då försvann såklart allt positivt. Vad ska man göra en sån här dag? Jag har inga pengar så jag kan inte gå på stan....
Jag ska nog ut och gå lite, och efter det krypa ner under täcket och se nån bra barnfilm, typ anastasia. 
 


En regning dag

Jag är helt slut! Jag har städat hela lägenheten ända sen kl 11.00. Men nu är det iallafall skinande rent:)
När Robin kommer hem från jobbet så ska han få göra någon god mat, typ lax och potatis och sen efter det ska jag ut och powerwalka. Hoppas att det inte regnar då som det gör just nu..


söndag..

Hej!

Gårkvällen bestod av god mat och annorlunda men trevligt sällskap. Idag har jag ätit lunch med mamma på stigs och sen nu på kvällen grillat hamburgare med mammas vänner. Nu ska jag snart he på en film och sen sova, hejdå!

Klicka för att stänga bilden

 


Vaknat på fel sida..

Godmorgon!

Vaknade med en en stor finne på kinden så kan inte påstå att jag fått en bra start på dagen. Snart ska iallafall jag och Robin på solbacken och kolla på en tv och lite andra grejer till lägenheten.
Ikväll ska jag på Christoffers studentfest, kmr säkert bli hur kul som helst!! Men nu ska jag gå och göra iordning mig, och klämma min finne. Jag vet att man inte ska göra det men det är så kul:)




Mina modefavoriter just nu.

 

 


RED GOLD?

Hello people!!

I helgen blire som sagt party men problemet är bara att jag inte vet vad jag ska dricka ännu. Jag dricker alltid cider, oftast bacardi breezer. Men nu är jag less på det och vill prova nått nytt. Funderar på rövinet red gold. ALLA mina vänner dricker det och jag har inte ens smakat haha? Jag får nog ta och prova en sån och hoppas på det bästa:)


Happyface

Äntligen hemma!!

Efter skolan åt jag sallad med mamma i statsparken och sen träffade jag Lovisa och då satt vi bara och snackade och solade på torget:) Nu sitter jag här i vår sköna soffa och ser på MADE men snart så ska jag slänga på mig träningskläder och powerwalka till urs och tillbaka hit till hamn, nice huh?



Klassen på bonnstan igår:)


Uppe med tuppen

Hej. Nu sitter jag här sminkad och klar för att snart (halv 8) bege mig ner mot bussen.
Jag ska nämligen till SKOLAN eftersom att jag ska göra klart några arbeten i ett visst ämne så att jag får G.
Det känns inte OK men måste ändå medge att lärarn är riktigt schysst som ger mig den här chansen. Efter skolan blire förmodligene att åka buss hem igen fast man vet aldrig, kanske blir jag kvar på stan en stund. Har sett världens finaste blus på H&M men tuvärr så var den världens dyraste också. Och dessutom så håller allt mitt smink på att ta slut nu också, BEHÖVER PENGAR! Är det någon som vet om vi kmr att få vårt studiebidrag den
30?



Ha en bra dag!

SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu har vi äntligen sommarlov! Det ända som fattas nu är ett stekhett väder så att man kan börja hänga på stranden.
Ikväll blire inge party för mig som ni kanske trodde. Istället ska jag äta grillat hos pappa med b la Robin:)
På fredag och lördag blire dock fest för hela slanten, längtar!!!!!!!


2 dagar kvar

Godmorgon:)

Idag är det anderstorpsskolans dag på vår skola så det blir bara att gå runt i fyra timmar och titta på olika uppträdanden osv, kul!
Efter skolan åker jag troligtvis och solar på suntan och efter det blir det jobb. Ha en bra dag!

träning + mat

Gud vad skönt det var att motionera lite, vi gick i en timma ungefär!!
Just nu sitter jag här i soffan med Robins bärbara dator i knät. På bordet står en tallrik med carbonara som jag snart ska gluffsa i mig. Kl 21.00 ska jag se "Ett monster till svärmor" som går på 5an ikväll och sen soooooova:)



Slänger in en bild på mig från min friluftsdag med björkskolan 09.


:)

Här sitter jag och väntar på jossan. Om du ser det här JOSEFIN så vill jag att du skyndar dig på, vi sa kl 17.00!

Hittade btw en fin bild på mig och min älskling:

När våra blickar möts blir jag alldeles varm i hela kroppen och du får mig att känna mig som världens lyckligaste tjej. Är så glad att jag får vara med dig, älskar dig!


Toppenhelg

hallå hallå!

Igår hade jag det jätte trevligt. Dagen spenderades på stan med mamma. Först åt vi jättegoda wraps på waynes och sedan så shoppade jag lite, kan visa sen.
På kvällen så festade vi först hos Tobbe och åkte sedan ner till friskvårdskompaniet och badade jacuzzi:) Efter det så blev vi jätte hungriga så vi åt på max. Sen vid halv 4 tiden så gick jag, Robin och Anton hem till mamma och sov där.

Nu kommer snart jossan och då ska vi bege oss för att röra lite på fläsket, med andra ord: POWERWALKA! det är helt klart det bästa sättet att hålla sig i form på, förutom karate då haha;)

Bild tagen från google.


love life

TJA.

Idag fick vi sluta tidigt och då strosade jag runt på stan ett tag. Köpte inget annat än ett solpuder och ett pannband. Jag måste verkligen sluta gå på stan så ofta som jag gör. Har köpt något varje dag nu en längre tid...

Ikväll ska jag kanske se en vårkonsert på anderstorpsskolan. Jag har 3 biljetter, en kl 18.00 och två kl 20.00 så om det är någon som vill ha en så säg till! 
Nu är det the hills maraton så jag ska ta täcket och lägga mig i soffan, love life!


A BEAUTIFUL DRESS

Go kväll på er!

Tänkte bara meddela att jag äntligen har bestämt mig vad jag ska ha på mig på avslutningen och det blir inget mindre, eller mer än än en orange, axelbandslös kort klänning. Först så tänkte jag ha ett par ljusa jeans och ett ljusrosa volanglinne men nu så känner jag att jag vill ha klänning=)

NU: sova!


hahaha

Just nu sitter jag i bibblan på skolan. Det är vattenkrig ute i korridorerna och jag är livrädd. Kvart över har jag lektion, vågar jag gå dit eller ska jag sitta kvar här? Jag skulle ha stannat hemma.


RSS 2.0